Filmul lui Tom Hanks "A Man Called Otto" este vandut catre Sony printr-o tranzactie record EFM in valoare de 60 de milioane de dolari

Filmul lui Tom Hanks „A Man Called Otto” este vandut catre Sony printr-o tranzactie record EFM in valoare de 60 de milioane de dolari

Tatal Americii Tom Hanks chiar scoate filmele cu tati, nu-i asa? Ultimul sau film, o adaptare a romanului suedez bestseller A Man Called Ove – filmul se numeste A Man Called Otto-a fost vandut catre Sony intr-un contract record pe piata europeana de film, evaluat la aproximativ 60 de milioane de dolari, informeaza Deadline.

Sony planuieste sa ofere filmului o lansare in peste 2.000 de sali de cinema in acest Craciun, intr-o dovada majora de incredere pentru proiectul regizat de Marc Forster. Pachetul fierbinte a inspirat un razboi al ofertelor care a atras mai multe studiouri, unitati independente si cateva companii de streaming, dar, in cele din urma, angajamentul Sony fata de experienta de pe marele ecran este ceea ce a pecetluit afacerea. Precedentul record EFM a fost detinut de The Pale Blue Eye, un thriller de epoca care ii va uni pe regizorul Scott Cooper si pe starul Christian Bale. Pachetul a fost vandut catre Netflix pentru suma de 55 de milioane de dolari, conform rapoartelor.

Un barbat numit Otto marcheaza reintalnirea lui Forster cu Finding Neverland scenaristul David Magee, care a obtinut o nominalizare la Oscar pentru munca sa la acel film. Ultimul lungmetraj al lui Forster a fost sumbrul succes Disney Christopher Robin. De atunci, a regizat drama de razboi Lionsgate White Bird: O poveste minunata, care urmeaza sa fie lansata la sfarsitul acestui an.

Tom Rothman, presedinte si director executiv al Sony Pictures, si-a exprimat entuziasmul fata de aceasta achizitie si a declarat ca se simte ca si cum ar fi „lovit la loterie”. in propriile sale cuvinte: „A fost un succes:

„Ce constelatie uimitoare de talente: Tom Hanks intr-un rol iconic si un regizor exceptional in persoana lui Mark Forster; producatori exceptionali in persoana Ritei Wilson, lui Gary Goetzman si Fredrik WikstrГ¶m Nicastro; un scenariu rafinat de David Magee; o carte best-seller la nivel mondial; si partenerul nostru de lunga durata, SF Studios. Elizabeth Gabler, eu si Sony am mai avut privilegiul de a lucra cu toti acesti giganti, dar de data aceasta simtim ca am dat lovitura la loterie.”

Un barbat numit Otto urmeaza sa inceapa filmarile in Pittsburgh la sfarsitul acestei luni. Alaturi de Hanks joaca Mariana TreviГ±o (Overboard), Rachel Keller (Legion) si Manuel Garcia-Rulfo (6 Underground). Romanul sursa a fost adaptat anterior intr-un film de succes in limba suedeza, regizat de Hannes Holm si avandu-l in rolul principal pe Rolf LassgArd.

Fredrik Wikström Nicastro (A Man Called Ove) de la SF Studios este producator alaturi de Hanks, Rita Wilson si Gary Goetzman. Forster si Renee Wolfe vor fi producatori executivi prin intermediul companiei lor de productie 2DUX2.

Ultimele trei filme ale lui Hanks au fost lansate in streaming intr-un fel sau altul; Apple TV+ a cumparat thrillerul sau din Al Doilea Razboi Mondial Greyhound pentru suma de 70 de milioane de dolari, stiri din lume a debutat la nivel international pe Netflix, iar starul a revenit la Apple cu drama de supravietuire stiintifico-fantastica de joasa speta Finch.

Ramaneti cu noi pentru mai multe noutati despre A Man Called Otto. Consultati sinopsisul oficial al filmului aici:

Filmul il va urmari pe Otto (Hanks), un vaduv morocanos si izolat, cu principii ferme, rutine stricte si un fitil scurt, care le da batai de cap tuturor celor din cartierul sau, pe care il supravegheaza ca un soim. Tocmai cand pare ca a renuntat in sfarsit la viata, o prietenie improbabila si reticenta se infiripa cu noii sai vecini. incetul cu incetul, Otto sufera o transformare subtila.

Tom Hanks se alatura distributiei serialului prequel al „Yellowstone”, „1883

Nu veti putea sa-l recunoasteti.

Similar Posts