Filmul lui Berkeley Breathed

Filmul lui Berkeley Breathed, Bloom County, va deveni un serial de animatie la FOX

in noutatile din aceasta saptamana, de la benzi desenate la seriale de televiziune, suntem incantati sa va anuntam ca legendarul serial de benzi desenate al lui Berkeley Breathed Bloom County va ajunge pe FOX sub forma unui serial de animatie, cu Breathed la carma in calitate de co-scenarist si producator executiv. Pe langa binecunoscuta sa banda desenata, Breathed a castigat un numar masiv de fani pentru activitatea sa de caricaturist, autor de carti pentru copii, scenarist, designer de productie si producator.

A castigat un premiu Pulitzer pentru caricatura editoriala in 1987 pentru capodopera sa, Bloom County, creatorul este cunoscut pentru alte doua benzi desenate preferate de fani, Outland si Opus. Multe dintre lucrarile scrise de Breathed, inclusiv O dorinta pentru aripi care functioneaza, Edward Fudwupper Fibbed Big, si Marte are nevoie de mame, au fost toate tratate pe ecran.

Bloom County va urmari povestile comice si satirice ale unui avocat falimentar, ale unei pisici fara creier si ale unui pinguin imbracat in chiloti, care ocupa ultima pensiune dintr-un oras pierdut numit FlyWayWayOver. Banda desenata originala reflecta o mare parte din stilul de viata american si rolurile semnificative pe care cultura si politica le joaca in viata noastra de zi cu zi. Dupa ce a fost descoperit de The Washington Post pe cand era doar un colaborator al ziarului sau studentesc, Breathed avea sa aiba Bloom County publicat din 1980 pana in 1989. Trecand la nenumaratele sale alte proiecte, multe dintre ele avand ca personaje din Bloom County, creativul avea sa reinceapa mai tarziu seria pe Facebook in 2015.

Un fan de lunga durata al operei lui Breathed, comentand ca il urmareste pe artist inca din adolescenta, presedintele departamentului de divertisment al FOX, Michael Thorn, este mai mult decat incantat sa dea viata personajelor autorului in cadrul retelei. Thorn da credit „amestecului caracteristic de satira, politica si sentimente” al benzii desenate ca motiv al obsesiei sale si adauga ca este, de asemenea, un mare urmaritor al lui Opus. Mentionand ca „abordarea inteligenta si hilara a caricaturistului asupra culturii americane este mai relevanta ca niciodata”, presedintele FOX Entertainment si-a exprimat, de asemenea, entuziasmul de a lucra alaturi de mintile creative de la Bento Box.

in declaratia din comunicatul de presa, Breathed a vorbit despre incantarea sa de a oferi personajelor sale un spatiu in cadrul retelei, spunand ca acestea vor avea un soc dupa ce vor reveni la viata dupa atata timp. in sprijinul lui Breathed, FOX Entertainment si Bento Box la noua comedie animata vor fi Miramax, Spyglass si Project X. in timp ce angrenajele incep sa se invarta pe Bloom County, fanii se pot astepta sa vada o alta piesa a lui Breathed, HITPIG!, pe ecrane in cursul acestui an.

in timp ce inca nu a fost stabilita o data de lansare pentru Bloom County, ramaneti conectati la Collider pentru orice actualizare.

7 regizori de film si seriile de benzi desenate pe care le-au scris

Supereroii domnesc in film si televiziune, dar acesti sapte cineasti au intrat si in domeniul scrierii de benzi desenate.

Similar Posts