Filmul Kraven the Hunter il distribuie pe Fred Hechinger in rolul lui Chameleon

Filmul Kraven the Hunter il distribuie pe Fred Hechinger in rolul lui Chameleon

inca un personaj iconic Marvel va aparea in ucpoming Kraven the Hunter Kraven Kraven. Deadline anunta ca Lotus alb Fred Hechinger s-a alaturat distributiei mult asteptatului film cu supereroi in rolul lui Chameleon, fratele lui Kraven.

Chameleon a fost introdus pentru prima data in lumea Marvel chiar in primul numar al revistei The Amazing Spider-Man in 1963, fiind o piesa emblematica a galeriei de raufacatori a „Spiderului”. Personajul este cunoscut de fanii benzilor desenate ca un maestru al deghizarii, capabil sa-i pacaleasca pe eroii din Universul Marvel pretinzand ca este altcineva, la fel ca Skrulls, care vor aparea in curand si in live-action. Chameleon a aparut anterior pe ecran intr-o serie de seriale de animatie, inclusiv in clasicul serial cult din anii ’90, Spider-Man: The Animated Series, si The Spectacular Spider-Man, unde a fost dublat de Steve Blum.

in timp ce Hechinger este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Quinn Mossbacher in The White Lotus, el urmeaza sa isi cupleze rolul lui Chameleon cu un rol in viitorul film al lui Scott Cooper, The Pale Blue Eyes. Kraven the Hunter il va avea in rolul titular pe Aaron Taylor-Johnson, marcand a doua aparitie a starului ca personaj Marvel, dupa ce l-a interpretat pe Pietro Maximoff, disparut in mod tragic, in Avengers: Age of Ultron. Russell Crowe s-a alaturat, de asemenea, distributiei filmului, se pare ca in rolul tatalui lui Kraven, desi nu au fost publicate detalii despre personajul sau.

Kraven Vanatorul va fi regizat de J.C. Chandor, cu un scenariu semnat de Art Marcum, Matt Holloway si Richard Wenk. Avi Arad si Matt Tolmach vor produce filmul. Arad a lucrat la toate Spider-Man de la filmul lui Sam Raimi din 2002, precum si la seria de animatie Spider-Man: seria animata, Spider-Man Unlimited, si Spider-Man: Noua serie animata. Filmul va face parte din universul Spider-Man de la Sony, care a inceput cu filmul din 2018 Venom si include, de asemenea, si Venom: Let There Be Carnage, viitorul Morbiussi Madame Web cu Dakota Johnson in rolul principal.

Kraven Vanatorul este programata sa fie lansata pe 13 ianuarie 2023.

‘Oppenheimer’ al lui Christopher Nolan lanseaza prima imagine, iar Kenneth Branagh se alatura distributiei

Cillian Murphy arata mai elegant ca niciodata.

Similar Posts