Filmul de revigorare Teen Wolf ii face pe fani sa urle

Filmul de revigorare Teen Wolf ii face pe fani sa urle, unde este Dylan OBrien?

Fotografie de Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Dylan O’Brien, care a interpretat personajul preferat de fani Stiles Stilinski in serialul MTV’s Teen Wolf, nu se va intoarce pentru Teen Wolf the Movie, iar fanii sunt devastati.

Un raport al Deadline enumera actorii care se intorc pentru serial, printre care se numara starul principal Tyler Posey, Crystal Reed, Holland Roden, Shelley Hennig si Colton Haynes. in mod vizibil absent este O’Brien, in timp ce Tyler Hoechlin si Arden Cho nu sunt, de asemenea, inca atasati la productie.

Mereu popularul Euphoria meme-uri au fost folosite pentru a-si exprima nemultumirea pura.

Dylan obrien nu va juca in noul film teen wolf si nu sunt de acord рџ’” nu traiesc, nu iubesc si nu rad in aceste conditii

Altii au fost complet sfasiati de aceasta veste, deoarece Stiles era vazut ca fiind inima serialului.

Drama de groaza/adolescenti Teen Wolf a fost difuzata pentru prima data in 2011 si l-a urmarit pe Scott McCall in timp ce isi echilibra scoala, relatiile si viata sa de varcolac. O’Brien l-a interpretat pe Stiles, cel mai bun prieten al lui Scott, care a venit cu strategii si teorii pentru a-si rezolva problemele supranaturale. Desi era neputincios si era usuratul comic al serialului, el i-a fost util lui Scott, iar fanii l-au iubit, ceea ce face ca absenta sa din film sa fie cu atat mai proeminenta.

Aceasta nu va fi prima data cand Teen Wolf a ramas fara O’Brien. in ultimul sezon, Stiles abia daca a fost prezent in poveste. Au existat conflicte de program cu filmarile sale la Maze Runner: The Death Cure, si a suferit o accidentare in urma unui accident de cascadorie care a ingreunat si mai mult lucrurile.

intre timp, Hoechlin joaca in prezent rolul Omului de Otel insusi in serialul The CW’s Superman si Lois, fiind o parte esentiala a serialului inca de la inceput. Se pare ca lui Cho i s-a oferit jumatate din salariul pe care i s-a oferit altor personaje obisnuite din serial si a refuzat sa se intoarca.

Teen Wolf the Movie va fi difuzat pe Paramount Plus candva in acest an si va pune bazele unui nou serial original intitulat Wolf Pack.

Similar Posts