Filmul de revigorare Teen Wolf adauga distributia care se intoarce

Filmul de revigorare Teen Wolf adauga distributia care se intoarce, va urma o serie de spin-off

Paramount a anuntat ca filmul Teen Wolf filmul de revigorare a adaugat mai multi actori la distributia sa, multi dintre ei revenind din serial. Tyler Posey isi reia rolul iconic de elev de liceu devenit varcolac Scott McCall, alaturi de el vor fi Melissa Ponzio in rolul Melissa McCall, Shelley Hennig in rolul Malia Tate, Orny Adams in rolul antrenorului Bobby Finstock, Linden Ashby in rolul serifului Noah Stilinski, J. R. Bourne in rolul lui Chris Argent, Seth Gilliam in rolul Dr. Alan Deaton, Colton Haynes in rolul lui Jackson Whittemore, Dylan Sprayberry in rolul lui Liam Dunbar si Ryan Kelley in rolul adjunctului Jordan Parrish. Deocamdata, nu a fost numita nicio alta distributie suplimentara.

Teen Wolf este o reinventare a filmului cu acelasi nume din 1985, cu Michael J. Fox in rolul principal. Noul film va fi scris de Jeff Davis, scenaristul si producatorul creatorului francizei, care a semnat un contract pe mai multi ani cu MTV Entertainment Studios. in plus, o parte din contractul lui Davis va scrie o alta drama supranaturala pentru adolescenti pentru streamer, intitulata Wolf Pack, bazata pe seria de carti scrisa de Edo Van Belkom, pe care o va produce, de asemenea, in calitate de producator executiv, ca un spin-off al seriei originale. Wolf Pack „urmareste un grup de adolescenti in timp ce se lupta cu un rau terifiant care se dezvaluie sub bomba cu ceas a unui incendiu de padure din California”.

Chris McCarthy, presedinte si director executiv al ViacomCBS Media Networks, acum sub umbrela Paramount, si MTV Entertainment Studios a comentat despre Jeff Davis care a scris filmul si noul spinoff.

“Teen Wolf a fost un fenomen cultural global care a dat nastere unuia dintre cele mai mari si mai loiale fandomuri – suntem incantati sa ne asociem cu incredibilul si talentatul Jeff Davis pentru a rasplati fanii, pentru a relansa aceasta franciza cu un film original si pentru a lansa un serial nou-nout Wolf Pack pentru Paramount+.”

The Teen Wolf filmul va extinde serialul care a inceput sa fie difuzat in 2011 si a durat sase sezoane, producand 100 de episoade. Puteti citi un rezumat al filmului aici:

„O luna plina rasare in Beacon Hills si, odata cu ea, a aparut un rau terifiant. Lupii urla din nou, chemand la intoarcere banshees, were-coyotes, hellhounds, kitsunes si toate celelalte metamorfoze din noapte. Dar numai un varcolac ca Scott McCall (Posey), care nu mai este un adolescent, dar este inca un alfa, poate aduna atat noi aliati, cat si sa reuneasca prieteni de incredere pentru a lupta impotriva a ceea ce ar putea fi cel mai puternic si mai mortal inamic cu care s-au confruntat vreodata.”

Datele de lansare pentru Teen Wolf si Wolf Pack nu au fost inca anuntate. Ambele vor ajunge probabil in viitor la Paramount+.

Toate cele sase sezoane din „Teen Wolf”, clasificate de la cel mai prost la cel mai bun

Care dintre aceste sezoane va invinge in lupta pentru cel mai bun din Beacon Hills?

Similar Posts