Filmul de groaza True Haunting ii are in distributie pe Erin Moriarty si Jamie Campbell Bower

Filmul de groaza True Haunting ii are in distributie pe Erin Moriarty si Jamie Campbell Bower

Filmul se bazeaza pe romanul cu acelasi nume din 2011, scris de Edwin F. Becker.

Deadline anunta ca The Boys cu Erin Moriarty si Saga Twilight Jamie Campbell Bower au semnat pentru a juca in viitorul film de groaza True Haunting, bazat pe romanul cu acelasi nume din 2011 al lui Edwin F. Becker.

Dupa cum sugereaza si titlul, True Haunting relateaza o „bantuire adevarata”. Cartea relateaza relatarea la prima mana a lui Ed si Marsha Becker, un cuplu tanar care se muta intr-o casa noua si descopera rapid ca aceasta este bantuita. Experienta paranormala a sotilor Becker a devenit rapid o stire nationala, deoarece casa lor a devenit locatia primului exorcism televizat la nivel national. NBC a acoperit evenimentul si l-a difuzat pentru milioane de oameni din intreaga tara in 1971. Dupa cum sustine cartea, exorcizarea nu numai ca nu a functionat, dar a inrautatit mult lucrurile pentru familia Becker. Se asteapta ca Moriarty si Bower sa joace rolul sotilor Becker in film.

Adevarata bantuire va fi regizat de Gary Fleder. Fleder este cunoscut cel mai recent pentru ca a regizat episoade ale unor emisiuni precum drama MMA Kingdom dar este probabil cel mai bine cunoscut pentru ca a regizat adaptarea romanului lui James Patterson Kiss the Girls cu Morgan Freeman in rolul principal. Scenariul acestui film a fost scris de Richard D’Ovidio, iar Blair Butler l-a revizuit. D’Ovidio are experienta anterioara in scrierea de filme horror cu filme precum Thir13en Ghosts si The Damned, el a scris si recentul thriller Netflix Hypnotic. Butler a scris anterior filme de groaza precum Polaroid si Hell Fest.

Moriarty va putea fi vazut in cel de-al treilea sezon al serialului de supereroi preferat de fani The Boys pe Prime Video, unde joaca rolul supereroului idealist Starlight. De asemenea, ea a aparut anterior in emisiuni precum True Detective, Jessica Jones, si Red Widow. A jucat, de asemenea, in filme precum The Kings of Summer si Captain Fantastic.

Bower poate fi vazuta in continuare alaturandu-se distributiei serialului de mare succes Netflix Stranger Things pentru cel de-al patrulea sezon. De asemenea, el il interpreteaza pe vampirul malefic Caius in Saga Twilight si are un rol recurent ca tanarul Grindlewald in serialul Harry Potter din franciza Harry Potter. Bower a jucat, de asemenea, rolul regelui Arthur in serialul Starz Camelot. Printre alte proiecte in care a aparut se numara The Mortal Instruments: City of Bones, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Thomas & Friends, si Prizonierul.

True Haunting este asteptat sa fie lansat la un moment dat in 2023.

Cum a schimbat horror-ul „The Last House On The Left” (Ultima casa din stanga)

Parcursul remarcabil al debutului regizoral al lui Wes Craven.

Similar Posts