Filmul crossover Teen Titans Go si DC Super Hero Girls va fi lansat pe Blu-ray

Filmul crossover Teen Titans Go si DC Super Hero Girls va fi lansat pe Blu-ray

WarnerMedia a anuntat mai devreme astazi un nou eveniment TV de lung metraj care se va alatura recentului flux de evenimente crossover de benzi desenate: Teen Titans Go! si DC Super Hero Girls: Mayhem in the Multiverse. Regizat de Matt Peters si Animaniacs Katie Rice, dupa un scenariu de Jace Ricci (Tangled: The Series), acesta ii pune pe eroii omonimi din cele doua francize impotriva lui Lex Luthor si a cabalei sale unificate de super raufacatori. Va ajunge pe Blu-ray, DVD si digital incepand cu 24 mai, urmat de o premiera pe Cartoon Network pe 28 mai.

Iata care sunt caracteristicile speciale disponibile in Blu-ray Combo Pack (SUA $24.98 SRP; Canada $29.98 SRP) si pe DVD (SUA $19.98 SRP; Canada $24.98 SRP):

Din seiful DC:

  • Teen Titans Go!: Sezonul 2: Operatiunea Tin Man
  • Teen Titans Go! Sezonul 4: Titan Saving Time

Sam Register, presedinte al studiourilor Warner Bros. Animation si Cartoon Network, a declarat: „Am fost foarte incantat sa va prezint un nou film:

„Succesul incontestabil al Teen Titans Go!, cu amestecul sau caracteristic de actiune si umor subversiv de supereroi, este o dovada a muncii fenomenale a producatorului executiv Pete Michail si a echipei serialului. sapte sezoane, un film de lungmetraj de cinema, mai multe seriale speciale, aparitii ale unor celebritati si niciun sfarsit la vedere, acest show si-a croit propriul culoar in mostenirea aclamata stabilita de serialul original de animatie Teen Titans.”

Vedeti coperta cutiei pentru Teen Titans Go! si DC Super Hero Girls: Mayhem in the Multiverse de mai jos. Din distributie fac parte Kimberly Brooks, Greg Cipes, Keith Ferguson, Will Friedle, Grey Griffin, Phil LaMarr, Max Mittleman, Jessica McKenna si Khary Payton.

Producatori sunt Jeff Curtis si James Ricci. Producator supervizor este James Tucker. Producator executiv este Sam Register.

Iata sinopsisul oficial, plin de actiune, pentru Teen Titans Go! si DC Super Hero Girls: Haos in multivers:

„Cu ajutorul unei stravechi puteri kryptoniene, Lex Luthor uneste Super-Vrajitorii lumii pentru a captura toti Super-eroii Pamantului, pana cand… doar DC Super Hero Girls vor ramane sa opreasca Legiunea Blestemata. Eroii nostri trebuie sa traverseze dimensiunile pentru a-si salva colegii Super Eroi din Zona Fantoma, dar o intoarcere gresita fortuita ii conduce la Turnul Titanilor – unde gasesc aliati de care au mare nevoie in Teen Titans. Tinerii Super Eroi descopera ca forta lor combinata – si obisnuita lor usurare comica – sunt esentiale pentru a salva ziua in acest eveniment de mare succes!”

Cele mai bune reclame de la Super Bowl din 2022

De la reclame regizate de Edgar Wright si Chloe Zhao, pana la eroii preferati de Marvel, Super Bowl LVI a avut o selectie frumoasa de reclame.

ii puteti gasi munca peste tot in magazin: Vulture, GQ, BBC Culture, The Face, i-D, Polygon, Huck si Little White Lies, printre altele.

Similar Posts