Filmul anime War of the Rohirrim primeste o data de lansare

Filmul anime War of the Rohirrim primeste o data de lansare

in timp ce serialul live-action The Lord of the Rings: Inelele puterii a captat multa atentie, a fost facut un nou anunt pentru viitorul film de animatie care va avea loc in lumea Pamantului de Mijloc. Warner Bros. Pictures a anuntat data de lansare pentru Stapanul inelelor: The War of the Rohirrim, urmatoarea intrare in cinematografie din The Stapanul Inelelor din seria Rings Rings. Lungmetrajul anime original va ajunge in cinematografe pe 12 aprilie 2024.

Anuntat initial in iunie 2021, viitorul film are loc cu doua sute de ani inainte de romanele scrise de J.R.R Tolkien si spune povestea nestiuta a Helm’s Deep, fortareata care a gazduit una dintre cele mai mari batalii ale seriei, descrisa in Stapanul inelelor: Cele doua turnuri. Razboiul Rohirrim va explora, de asemenea, viata uneia dintre cele mai legendare figuri din Pamantul de Mijloc; puternicul rege al Rohanului si omonimul faimoasei fortarete – Helm Hammerhand.

Kenji Kamiyama este regizorul proiectului, iar Joseph Chou este producatorul prin intermediul studioului sau de anime, Sola Entertainment. Ambii lucreaza in prezent la serialul Adult Swim Bladerunner: Black Lotus. Producatorul executiv Philippa Boyens, care a facut parte din echipa de scenaristi din spatele filmului Stapanul inelelor si Hobbitul a declarat: „Sunt impresionat de talentul creativ care s-a reunit pentru a da viata acestei povesti epice si emotionante, de la maiestria lui Kenji Kamiyama la o distributie cu adevarat stelara. Abia astept sa impartasesc aceasta aventura cu fanii cinematografiei de pretutindeni.” Printre ceilalti membri ai echipei de creatie care se intorc la proiect se numara laureatul cu Oscar Richard Taylor si apreciatul ilustrator Tolkien John Howe.

Echipa de scenaristi pentru Stapanul inelelor: Razboiul Rohirrim sunt Phoebe Gittins si Arty Papageorgiou, care au scris scenariul pe baza unui scenariu scris de Jeffrey Addiss si Will Matthews. Lucrarile de animatie la proiect au inceput inca de la anuntul sau de anul trecut, desi nu a fost anuntata inca nicio distributie de voce, o „distributie de voce cuprinzatoare si interesanta” urmeaza sa fie anuntata „in curand”. „‘Stapanul inelelor’ au dus capodopera lui Tolkien pe noi culmi cinematografice si au inspirat o generatie”, a declarat Toby Emmerich, presedinte al Warner Bros. Pictures Group.

Este un dar sa putem revedea Pamantul de Mijloc cu multi dintre aceiasi vizionari creativi si cu talentatul Kenji Kamiyama la carma. Va fi un portret epic cum nu a mai vazut publicul niciodata.” Filmul va fi distribuit in cinematografele din intreaga lume de Warner Bros. Pictures.

The Lord of the Rings: Razboiul Rohirrim va avea premiera in cinematografe pe 12 aprilie 2024. Vedeti mai jos conceptul artistic:

‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ Teaser Trailer dezvaluie saga epica a seriei Amazon din Pamantul de Mijloc

Aflati despre ceea ce a precedat Fratia cand „The Rings of Power” va avea premiera pe 2 septembrie pe Prime Video.

Similar Posts