Filme centrate pe raufacatori in lucru la Paramount

Filme centrate pe raufacatori in lucru la Paramount

Saptamana aceasta Paramount a anuntat o intreaga selectie de programe, atat pentru film, cat si pentru televiziune, pe Twitter-ul Paramount+. Mai exact, Paramount+ pare sa isi extinda oferta de programe pentru copii si familie cu o noua lista de filme si seriale. Un lucru pe care il asteptam cu nerabdare din partea studiourilor Nickelodeon este o serie de filme centrate pe raufacatorii din Teenage Mutant Ninja Turtles world realizate in exclusivitate pentru Paramount+, care vor aparea in 2023.

in timp ce o pelicula de cinema Ninja Turtles de Seth Rogen care urmeaza sa fie lansat in 2023 este cunoscut de ceva vreme, anuntul filmelor „axate pe raufacatori” este nou-nout. Momentan nu se stie daca aceste filme vor avea loc in acelasi univers ca si cele ale lui Rogen, ce raufacatori vor aparea sau chiar cate filme vor fi. Tot ceea ce s-a anuntat in comunicatul de presa a fost ca Nickelodeon Animation va realiza „o serie de filme exclusive pentru Paramount+ incepand cu 2023, fiecare dintre ele fiind axat pe unul dintre raufacatorii istorici ai proprietatii in povesti nemaiauzite”. in ciuda detaliilor limitate, acest lucru este suficient pentru a obtine TMNT fanii TMNT sa fie entuziasmati. Pe testoasele Ninja au o galerie profunda de ticalosi cu mult potential pentru filme amuzante.

Desigur, ar putea exista un film axat pe maleficul Shredder – probabil cel mai usor de recunoscut inamic al testoaselor. Shredder este liderul maleficului Foot Clan, o organizatie de ninja cu care testoasele se afla adesea in lupta. Shredder este personajul negativ clasic, aparand in aproape toate filmele, emisiunile si jocurile video in care apar testoasele Ninja. Ar putea sa se concentreze pe Bebop si Rocksteady, un mistret si un rinocer mutanti genetic, vazuti adesea lucrand cu Shredder si luptand cu testoasele. Cei doi au fost creati pentru desenul animat din anii ’80 si au devenit rapid raufacatorii preferati de fani, aparand chiar si in live-action in filmul din 2016 TMNT: Din umbra. Exista, de asemenea, Krang, un extraterestru rau care arata ca un monstru ciudat cu creier. Filmele ar putea, de asemenea, sa se concentreze pe oricare dintre raufacatorii obscuri si mai putin cunoscuti care au aparut in nenumarate emisiuni TV, filme, jocuri video si benzi desenate de-a lungul anilor. Fanilor nu le ramane acum decat sa astepte si sa vada.

in timp ce anuntul privind cresterea numarului de programe de familie de la Paramount a fost facut public pe Twitter, acesta a fost anuntat pentru prima data in mod oficial de Brian Robbins, director de continut pentru filme si copii si familie pentru Paramount+, in timpul unui eveniment al investitorilor ViacomCBS care a avut loc marti. Despre accentul tot mai mare pus pe programarea pentru familii, Robbins a spus:

„Dupa cum am stiut datorita succesului indelungat al Nickelodeon, audienta copiilor si a familiilor este incredibil de loiala si vedem acest lucru si pe Paramount+, copiii si familiile fiind unul dintre cele mai puternice genuri de pe acest serviciu, atat in ceea ce priveste implicarea, cat si achizitia de abonati. Asadar, pe masura ce acestia raman pentru serialele noastre si cauta si mai mult, ne dublam eforturile pentru a le oferi ceea ce isi doresc, extinzand universurile personajelor pe care le iubesc cel mai mult.”

Acest lucru pare sa confirme faptul ca, desi aceste filme centrate pe raufacatori vor fi destinate copiilor, ar trebui sa fie placute si pentru fanii adulti ai francizei si vor extinde universul respectiv.

Nu mai sunt prea multe de spus despre aceste filme viitoare, asa ca urmariti tweet-ul de anunt de mai jos si ramaneti pe Collider pentru actualizari viitoare.

Data de lansare a filmului animat „TMNT” al lui Seth Rogen a fost mutata

Filmul a fost initial programat sa fie lansat pe 11 august 2023.

Similar Posts