Fiicele lui Dwayne Johnson au impartasit toate lucrurile pe care le iubesc la tatal lor

Fiicele lui Dwayne Johnson au impartasit toate lucrurile pe care le iubesc la tatal lor, iar lista este adorabila

Pentru cei mai multi dintre noi, Ziua indragostitilor este o zi in care iti sarbatoresti partenerii romantici sau sotii. insa unii oameni aleg sa isi evidentieze sau sa isi arate dragostea fata de familia lor in ziua dedicata iubirii. Dwayne Johnson a trait aceasta ultima experienta, deoarece cele doua fiice ale sale l-au facut pe el sa fie indragitul lor Valentin. Nu a fost un Valentine obisnuit, intrucat cele doua fete au creat o lista pentru a-i arata cat de mult il iubesc.

Pe Jumanji star a evidentiat momentul special pe Instagram-ul sau. A fost o surpriza pentru el, deoarece fiicele sale (sau „doua mici tornade”, asa cum le-a numit Johnson) au venit in biroul sau. Fiicele sale i-au prezentat un copac de inimi plin cu cele mai bune trasaturi ale sale. Ca orice tata mandru, Dwayne Johnson a impartasit lista incredibil de adorabila de la ei.

  • Surprinzator
  • Inima mare
  • Ma pune la culcare
  • Fericit
  • Amabil
  • Ridica lucruri cu muschii lui
  • Generoasa
  • Se joaca cu mine
  • O „piatra”
  • imi da banane congelate

Bineinteles, fiicele lui Johnson au enumerat aspectele obisnuite de tata bun, in timp ce au avut un mic moment amuzant, numindu-l „o stanca”. Ele au vrut doar ca starul de la Hollywood sa stie cat de mult il apreciaza pentru tot ceea ce face. Desi i-a placut toate trasaturile enumerate de ele, un cuvant a iesit in evidenta pentru Dwayne Johnson.

Dar cel care m-a facut sa ma opresc si sa respir adanc – si odata ce au plecat din biroul meu, am ramas pe ganduri (si m-am emotionat) a fost ca amandoi m-au numit „Prieten”.

Faptul ca a vazut acest cuvant l-a facut pe Johnson sa reflecteze la relatia sa cu raposatul sau tata, Rocky Johnson. in trecut, in Black Adam starul a facut referire la relatia lor complicata in mai multe ocazii, inclusiv in discursul de acceptare a premiului Trailblazer Award si in postarea sa emotionanta despre moartea subita a lui Johnson cel mare. Asadar, cuvantul i-a permis lui Dwayne Johnson sa dezvaluie ceva mai multe despre dinamica lor tata-fiu.

Nu am avut niciodata acest sentiment in crestere cu batranul meu. El si-a iubit copiii si noi l-am iubit pe el. M-a crescut cu o dragoste dura si o disciplina foarte dura ~ dar nu l-am considerat niciodata un prieten. Dinamica tata-fiu este mult diferita de cea tata-fiica, dupa cum stim cu totii.

Dupa ce a reflectat asupra relatiei cu raposatul sau tata, s-a mandrit ca stia ca fiicele sale il vedeau asa. Johnson s-a bucurat de acest rol necunoscut, deoarece spera ca perspectiva lor nu se va schimba pe masura ce vor creste.

Asadar, a fi prieten este ceva nou pentru mine – imi place – si ma face sa realizez ca le ofer copiilor mei niste ancore destul de puternice. Dragoste, disciplina, bunatate… si prietenie… si cand vor creste ~ sper ca il vor considera in continuare pe tatal lor, prietenul lor.

Cea mai importanta persoana din viata unei fete tinere este tatal ei. Iar din mesajul transmis, Dwayne Johnson a aratat cat de mult este o fundatie si un standard pe care il construieste pentru fiicele sale. Pentru a vedea cum s-a desfasurat momentul dulce de V-Day dintre tata si fiica, urmariti mesajul sentimental complet al lui Johnson si fotografiile dragute de mai jos.

The Red Notice starul a putut sa-si ia un moment din programul sau incarcat si sa primeasca toata dragostea si adoratia pe care o merita. Acesta a fost un contrast puternic fata de farsa adorabila pe care fiica sa i-a facut-o in urma cu cateva saptamani. Bineinteles, aceste momente sunt un rasfat placut, deoarece Johnson are mai multe proiecte care urmeaza sa apara, inclusiv un film de jocuri video fara titlu si filmul de actiune de Craciun Red One, care tocmai l-a recrutat pe Chris Evans din MCU. Pe langa aceste proiecte, mai sunt si alte filme in care Dwayne Johnson ar putea aparea pentru 2022.

Similar Posts