Fargo sezonul 5 a fost reinnoit la FX

Fargo sezonul 5 a fost reinnoit la FX, a fost dezvaluit complotul

Vesti bune, Fargo fani: FX tocmai a comandat un al cincilea episod al serialului premiat. Serialul vine de la aclamatul creator si producator executiv al serialului Noah Hawley si de la Warren Littlefield, care are rolul de producator executiv.

Fargo, care se bazeaza pe filmul cu acelasi nume al fratilor Coen, spune povesti din partea superioara a Midwest-ului despre lacomie, crima organizata si prostie absoluta care se intind pe parcursul mai multor decedati si buchete pestrite de personaje. Cel de-al cincilea sezon va continua aceasta tendinta. Plasat in 2019, cel de-al cincilea episod va aborda afacerea complicata a rapirilor si intrebarea complicata daca sotia ta este de fapt a ta.

Sezoanele anterioare au avut in distributie vedete de la Martin Freeman la Billy Bob Thornton, Kieran Culkin si Kirsten Dunst. Aceste episoade anterioare s-au intersectat si s-au indepartat unele de altele, desi fiecare poveste este de sine statatoare, ca o naratiune proprie. Seria prezinta, de asemenea, umorul sec si absurd al filmului original din 1996, cu puncte de complot atat de tragice si poetice incat evoca tragediile shakespeariene. Serialul echilibreaza tragicul cu umorul, adesea impachetandu-le pe amandoua intr-un singur intreg. Serialul a primit laude aproape universale din partea criticilor si a devenit unul dintre preferatele fanilor retelei.

Anuntul a fost facut de Eric Schrier, presedintele FX Entertainment. Schrier a declarat intr-un comunicat: „Noah si Warren au incantat si inspirat fanii prin patru capitole stralucitoare din Fargo si suntem incantati sa anuntam impreuna cu partenerii nostri de la MGM un nou capitol din ceea ce a devenit unul dintre cele mai bune si mai aclamate seriale de televiziune.”

Michael Wright, presedintele departamentului de televiziune cu scenarii la MGM, s-a alaturat laudei lui Schrier, declarand: „Noah Hawley este un povestitor magistral care a reusit sa creeze patru sezoane complet originale ale unuia dintre cele mai stralucitoare seriale de televiziune.” El a continuat: „[abia asteptam sa vedem cum viziunea sa pentru sezonul cinci prinde viata impreuna cu partenerii nostri de la FX.”

Nu se cunosc prea multe informatii cu privire la intriga exacta si distributia celui de-al cincilea episod al serialului. Nu s-a facut inca niciun anunt privind distributia. Pe langa Hawley si Littlefield, Joel si Ethan Coen sunt producatori executivi ai serialului. Steve Stark este, de asemenea, producator executiv. Fargo este produs de MGM Television, precum si de FX Productions. MGM Television serveste ca studio principal pentru proiect, iar MGM se ocupa de distributia serialului la nivel international.

in prezent, puteti urmari primele patru sezoane ale serialului pe Hulu.

Reportajul sezonului 4 din „Fargo” dezvaluie noi imagini, personaje si context

Chris Rock si Jason Schwartzman joaca in cel mai recent episod, alaturi de Ben Whishaw si Glynn Turman.

Similar Posts