'Fantastic Beasts 4' nu are inca nici macar un scenariu

‘Fantastic Beasts 4’ nu are inca nici macar un scenariu

Oamenii au fost sceptici in legatura cu Fantastic Beasts franciza inca de la inceput, ceea ce este destul de corect atunci cand anuntarea a cinci superproductii cu buget mare inca de la inceput a fost ambitioasa pana la cinism, fara a mai lua in considerare faptul ca materialul sursa este un manual fictiv subtire, scris initial pentru a strange bani pentru caritate.

Lucrurile au inceput decent cu capitolul de deschidere, dar rotile au inceput sa se dezmorteasca atunci cand Crimele lui Grindelwald a sosit. Fiind filmul cu cele mai slabe incasari si cu cele mai proaste recenzii despre Lumea Vrajitorilor realizat vreodata, presiunea a crescut exponential asupra urmatorului episod, care a trecut si el prin unele probleme.

Precum si confruntarea cu pandemia, Secretele lui Dumbledore a renuntat la Johnny Depp in favoarea lui Mads Mikkelsen, ceea ce a declansat o furtuna online. Produsul finit va ajunge in sfarsit in cinematografe in aprilie si suntem foarte curiosi sa vedem daca Bestii fantastice ca intreg se va scufunda sau va inota in urma acestui eveniment.

in mod oarecum surprinzator, producatorul veteran al francizei, David Heyman, a dezvaluit in timpul unui eveniment Warner Bros. ca procesul de scriere pentru cel de-al patrulea film nici macar nu a fost inceput inca, dar a sugerat o noua locatie potentiala.

„Ei bine, inca nu am inceput sa scriem urmatorul film. Asa ca va trebui sa vedem. Daca va fi dupa mine, cu siguranta vom merge in Japonia.”

intrebarea cea mai pertinenta este daca ii va pasa cuiva sau nu pana cand se va asterne praful pe Secretele lui Dumbledore, care trebuie sa fie privit ca fiind poate cel mai important articol din intreaga saga Wizarding World de pana acum. Daca va fi un succes de critica si de public, atunci fanii si WB vor putea rasufla usurati, dar daca nu va fi asa, se vor pune intrebari.

Similar Posts