Fanii "Transformers" nu sunt siguri ce parere au despre o alta trilogie

Fanii „Transformers” nu sunt siguri ce parere au despre o alta trilogie

Juriul este foarte mult in afara juriului cu privire la cat de mult interes mai are publicul pentru Transformers ca intreg, asa ca trebuie sa admiram macar ambitia celor de la Paramount, dupa ce studioul a dezvaluit ca filmul lui Steven Caple Jr. Rise of the Beasts va servi drept capitol de deschidere a unei trilogii complet noi.

Franciza a castigat peste 4,8 miliarde de dolari in box office, asa ca nu avea de gand sa se retraga in liniste spre apus, dar a existat o scadere uriasa a incasarilor in ultimele doua transe. Arcul de cinci filme al lui Michael Bay a adus doua succese de un miliard de dolari in Dark of the Moon si Epoca extinctiei, dar recenziile au continuat sa fie din ce in ce mai proaste.

Ultimul cavaler a castigat cu peste 500 de milioane de dolari mai putin decat cele doua predecesoare imediate, desi, in timp ce Bumblebee a ajuns sa fie cel mai slab incasat film al Autobotilor si Decepticonilor, in ciuda faptului ca a fost singurul film care a fost aclamat pe scara larga.

Dupa cum puteti vedea din reactiile de mai jos, cele Transformers are cu siguranta sentimente amestecate in ceea ce priveste Rise of the Beasts avand deja doua continuari directe confirmate.

Aceasta face ca Entertainment One sa castige o multime de bani si i-au aratat regizorului Trilogiei originale scaunul de consilier in care Paramount l-a pus pe Roddenberry. Este o continuare directa a lui Bumblebee o repornire usoara a liniei temporale a filmelor transformatoare.

Sunt atat de entuziasmat de o noua trilogie Transformers. Idc daca voi toti credeti ca sunt rele, filmele Transformer sunt versiunea mea a filmelor Fast and Furious. Nu conteaza cat de proaste devin, daca exista o masina robot extraterestra gigantica care distruge un oras, voi fi primul la coada pentru a o vedea.

omule, iubesc transformers, sper ca aceasta trilogie sa fie un mare succes, btw idc ce spune nimeni, filmele cu transformers de Michael Bays sunt de rahat https://t.co/bKFtNdhd3z

„Rise of the Beasts este inceputul unei noi trilogii”

Oh, deci Transformers devine Terminator acum.

Evident, sentimentele se pot schimba intr-o clipa ar trebui sa Rise of the Beasts sa aiba succes, sa castige multi bani si sa injecteze proprietatii o noua viata, dar nu vom afla asta pana cand nu va ajunge in cinematografe in vara anului 2023, asa ca intrebarile vor persista pana atunci.

Similar Posts