Fanii "Star Wars" dezbat daca Rian Johnson ar fi trebuit sa regizeze intreaga trilogie de continuari

Fanii „Star Wars” dezbat daca Rian Johnson ar fi trebuit sa regizeze intreaga trilogie de continuari

Pana in ziua de azi, Disney’s Star Wars Disney ramane un subiect controversat in randul comunitatilor online. Pe de o parte a discutiei, avem puristii care cred ca totul despre aceste filme a fost un gunoi, in timp ce cealalta parte a spectrului gazduieste o tona de fani inraiti care ar apara Trezirea Fortei, Ultimii Jedi, si The Rise of Skywalker pana la ultima lor suflare.

in aceasta dezbatere aprinsa, care ar trebui sa se simta in mod necenzurat veche si inutila pana acum, rareori vedem oameni care se stabilesc pe un teren de mijloc, desi se pare ca au reusit sa ajunga la un consens interesant pentru acest nou fir de discutie pe Reddit.

Totul a inceput cu posterul original care sustinea ideea ca Rian Johnson sa regizeze intreaga trilogie de continuari. Dupa cum au discutat, aceasta linie de gandire are de-a face in principal cu faptul ca J.J. Abrams a refacut totul din trilogia originala, in timp ce Johnson a optat in mod clar pentru o abordare mai unica.

in timp ce intrebarea cine ar trebui sa scrie si sa regizeze continuarile este una controversata, mai ales avand in vedere reputatia lui Johnson in cadrul fandomului, majoritatea utilizatorilor au fost de acord ca trilogia Casei Mouse sufera mai ales de o lipsa de coeziune.

Daca o singura persoana ar fi trebuit sa supervizeze totul, asa cum a facut Geroge Lucas in primele doua trilogii, probabil ca am fi obtinut o naratiune complet diferita si una care nu submineaza ceea ce a venit inainte, precum The Last Jedi si The Rise of Skywalker au facut-o fara sa stea pe ganduri.

La bine sau la rau, insa, Saga Skywalker a ajuns la o concluzie si nu se mai poate schimba nimic in ea acum. Tot ce putem face este sa speram ca Disney nu va irosi a doua sansa atunci cand Star Wars se va intoarce pe marile ecrane.

Similar Posts