Fanii "Star Trek"

Fanii „Star Trek”, incantati de revenirea echipajului Kelvin

A fost nevoie de mult timp pentru a ajunge in acest punct, iar intre timp a curs multa apa pe sub pod, dar echipajul Kelvin al lui J.J. Abrams a fost in sfarsit confirmat pentru al patrulea Star Trek film.

in cei sase ani care au trecut de la filmul lui Justin Lin Beyond, Chris Hemsworth a fost de acord sa se intoarca in franciza, inainte ca el si Pine sa abandoneze amandoi nava, la fel ca si regizorul S.J. Clarkson. Noah Hawley a dezvoltat pentru o vreme un reboot propriu, care a fost in cele din urma anulat, inainte ca WandaVisiona fost anuntat ca Matt Shakman de la WandaVision va conduce urmatoarea aventura a lui Enterprise.

Acest proiect a fost pus initial pe calea rapida in luna iulie a anului trecut, dar a fost nevoie de alte sapte luni pentru a afla ca Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho, Simon Pegg si restul trupei sunt gata sa mearga cu indrazneala acolo unde au fost deja de trei ori.

Dupa cum va puteti imagina, fanii sunt entuziasmati ca a devenit in sfarsit oficial dupa atatea speculatii, dupa cum puteti vedea din reactiile de mai jos.

Unul dintre marile mele regrete cu Star Trek este ca nu am vazut Beyond in cinematografe, deoarece am fost destul de dezamagit de linia temporala Kelvin dupa Into Darkness.

Dar da, as fi de acord cu inca o aventura, mai ales daca se intoarce Jaylah.

Slava Domnului, mi-a fost dor de echipajul Kelvin.

Star Trek (2009) este o modalitate excelenta de a entuziasma incepatorii cu privire la Trek, iar Star Trek: Dincolo este un film Star Trek destul de perfect https://t.co/pxAuLsK4wV

Click pentru a mari

Lumea se vindeca, Star Trek 4 se va intampla in sfarsit

Star Trek 4 este programat sa ajunga in cinematografe in decembrie 2023, camerele de filmat urmand sa inceapa sa ruleze inainte de sfarsitul acestui an, si aproape ca ai putut simti usurarea care a cuprins fanii in urma anuntului.

Similar Posts