Inelele de putere Imagine

Fanii Stapanul Inelelor citeaza pe YouTube noul trailer

Fotografie via Lord of the Rings: The Rings of Power/Amazon Studios

Dupa multe anticipari si speculatii, Amazon Studios a lansat in sfarsit primul teaser trailer pentru Stapanul inelelor: The Rings of Power, desi se pare ca noul sneak peek a lasat o multime de fani Tolkien neimpresionati.

Dupa ce a cheltuit aproape un miliard de dolari in total, compania are literalmente o multime de bani in joc in aceasta intreprindere ambitioasa, menita sa adapteze cea de-a doua epoca a Pamantului de Mijloc din legendarul expansiv al lui Tolkien. in ultima luna, am primit o tona de continut promotional nou pentru The Rings of Power, desi niciunul nu s-a straduit in mod deosebit sa le faca vant fanilor sau chiar sa justifice adaptarea in primul rand.

Nu ma intelegeti gresit; aceasta serie are potentialul de a rivaliza cu Game of Thrones in ceea ce priveste popularitatea in cativa ani, ca sa nu mai vorbim de faptul ca orice reimaginare a Pamantului de Mijloc in live-action ar trebui sa fie o ocazie de bucurie in sine. Problema este ca o mare parte din fandom nu este convinsa de premisa serialului, pe care chiar si showrunnerii l-au descris ca fiind „romanul pe care Tolkien nu l-a scris niciodata”.

Acum, daca va intrebati de ce vedeti acelasi mesaj peste tot pe retelele de socializare, ori de cate ori Inelele de putere apare, ar trebui sa stiti ca fanii organizeaza in prezent o campanie de defaimare a serialului, citand cu bombe citate in postarile de pe retelele de socializare, fie ca este vorba de trailerul de pe YouTube sau de postarile promotionale de pe Instagram sau Twitter.

Fraza ar fi fost scrisa de J.R.R Tolkien insusi si suna astfel: „Raul nu poate crea nimic nou, poate doar sa corupa si sa distruga ceea ce fortele bune au inventat sau au facut.” Ati ghicit, raul in cauza aici ar fi Amazon.

Multumita filmului lui Peter Jackson The Hobbit si Stapanul Inelelor lumea lui Tolkien este un fenomen consacrat chiar si in domeniul cinematografic, asa ca o anumita reactie negativa a fost intotdeauna inevitabila. Sa speram ca studiourile Amazon vor gasi o modalitate de a cuceri fanii pana la premiera serialului, pe 2 septembrie.

Similar Posts