Fanii "Sonic the Hedgehog" cer mai multe emisiuni secundare

Fanii „Sonic the Hedgehog” cer mai multe emisiuni secundare

Paramount Pictures a anuntat recent ca Sonic the Hedgehog 3 si un Knuckles sunt in curs de dezvoltare. Se cunosc foarte putine detalii cu privire la complot, dar seria il va avea ca protagonist pe Idris Elba in rolul lui Knuckles Echidna, dupa ce acesta si-a facut debutul in live-action in Sonic the Hedgehog 2, a carui lansare este programata pentru 8 aprilie 2022. Sonic fanii sunt cu totii entuziasmati de vestea incitanta, iar perspectiva unei potentiale povesti de origine pentru Knuckles a starnit mai multe discutii cu privire la alti Sonic the Hedgehog personaje si soarta lor in cadrul a ceea ce pare a fi nasterea unui multivers cinematografic.

Pe Reddit, anuntul a fost repostat de u/vilkam, iar comentariile sunt pline de speculatii, dezbateri si sperante pentru viitorul Sonic the Hedgehog franciza.

u/vilkam via Reddit

Odata cu anuntul comun care aduce un omagiu jocurilor video Sonic the Hedgehog 3 si Sonic & Knuckles, fanii spera sa vada si mai multe referinte la materialul sursa, avand ca protagonisti chiar mai multi fani favoriti ai fanilor Sonic de mai multi fani ai lui Sonic.

u/joe_very_exotic via Reddit

Un singur doritor Sonic fan a mentionat chiar (ironic) o serie de „politisti prieteni” Cream si Shadow. Iepurele Cream si ariciul Shadow sunt amandoi complici ai lui Sonic si poli opusi in ceea ce priveste personalitatea. Shadow este un singuratic melancolic si un individ violent, in timp ce Cream este politicos si bine educat, dar copilaros si naiv. Se poate presupune ca alti protagonisti Sonic vor sosi in Sonic the Hedgehog 3, dar, deocamdata, aceasta este doar o iluzie.

De asemenea, un alt utilizator a comentat ca o poveste de origine a lui Shadow ar fi „cu adevarat minunat de vazut”, dupa ce s-a presupus ca seria spin-off Knuckles va detalia originea/povestea lui Knuckles. in mod clar, Sonic fanii cred ca mult mai multe personaje merita acelasi lucru.

u/ColdNyQuiiL via Reddit
u/glenn1812

Au existat speculatii suplimentare cu privire la seria Knuckles si la influenta sa asupra multiversului cinematografic. in interpretarile anterioare, in special in romanele grafice si benzile desenate, Knuckles a fost un membru neoficial al echipei Chaotix, un trio de detectivi de inchiriat format din Vector Crocodilul, Espio Cameleonul si Charmy Bee, care conduc Agentia de detectivi Chaotix. Un utilizator Reddit a mentionat Team Chaotix ca fiind potentiali aliati in seria Knuckles datorita afilierii lor cu Team Sonic.

u/Frontier246 via Reddit

Tails si Shadow se numara printre cele mai populare personaje Sonic, asa ca ar trebui sa se presupuna ca ei ar fi principalii candidati pentru a continua saga de serii spin-off care incepe cu Knuckles. in orice caz, ar fi logic sa se extinda universul cu mai multe povesti de fundal. Sa speram ca Paramount va indeplini unele dorinte, dar daca nu, Sonic the Hedgehog fanii au inca multe lucruri de asteptat in viitorul apropiat.

Similar Posts