Fanii "Razboiul Stelelor" se bucura de nostalgia VHS in timp ce o copie sigilata este scoasa la licitatie

Fanii „Razboiul Stelelor” se bucura de nostalgia VHS in timp ce o copie sigilata este scoasa la licitatie

Poate ca tehnologia este arhaica dupa standardele de astazi, dar da, tineri, a fost odata o vreme cand colectiile de filme erau atat o marfa tangibila, cat si o pacoste care ameninta sa va fure spatiul pretios din sufragerie.

Sa joci un pseudo puzzle cu casete si cutii VHS in casa a devenit de mult timp o frustrare a trecutului, desigur, dar asta nu inseamna ca colectionarii nu sunt dispusi sa scoata o suma frumusica pentru defunctele blocuri de plastic, mai ales daca acestea poarta un nume de franciza atat de usor de recunoscut precum Star Wars.

Ca si cum ar fi fost capabil sa perceapa o linie temporala viitoare in care copiile sigilate ale vechilor casete VHS ar putea aduce o suma frumusica la licitatie, proprietarul unei copii sigilate a filmului Razboiul Stelelor – Episodul IV: O noua speranta (cunoscut pur si simplu ca Razboiul Stelelor in 1977) a scos memorabilia la vanzare pe site-ul Goldin Auctions, unde se asteapta ca aceasta sa ajunga la aproximativ 60.000 de dolari.

Nu este surprinzator faptul ca aceasta licitatie – si altele asemanatoare – i-a determinat pe fanii de lunga durata ai unei galaxii foarte, foarte indepartate sa inceapa sa isi aminteasca de formatul VHS retras. Faceti o calatorie pe calea amintirilor (sau, daca v-ati nascut dupa mileniu, primiti o lectie de istorie improvizata) mai jos.

O multime de prieteni si colegi de-ai mei au crescut cu Razboiul Stelelor si Indy ca piatra de temelie a tocilariei lor de-o viata. A mea a fost Ghostbusters. RIP Ivan Reitman. Am uzat doua casete VHS revazand acel film – si, in multe privinte, l-am imitat de atunci. Va multumesc.

Cred ca cele mai bune versiuni ale Star Wars pe care sa le ai sunt casetele VHS din anii 1980. Acelea sau DVD-urile editiei speciale din, cred ca 2006 (?), unde au inclus si ecranele originale de pe ecran lat din cinematograf.

E sigilata, nu-i asa – pentru ca sunt destul de sigur ca am in pod cateva VHS-uri originale legate de Star Wars – cea mai buna oferta 3 lire sterline la CEX 😂 😂.

Cel putin ca puteti vedea fizic, atingeti si de fapt detineti pentru real. Spre deosebire de acele NFT-uri de rahat

Unii fani, pe de alta parte, nu sunt atat de convinsi ca o copie a filmului, indiferent de raritatea sa (in stare atat de buna) merita pretul cerut.

Oricum ar fi, va fi fascinant sa vedem pentru cat de mult va ajunge sub ciocan acest artefact antic atunci cand licitatia se va incheia la sfarsitul acestei luni.

Similar Posts