Fanii MCU sarbatoresc a 4-a aniversare a lansarii Black Panther

Fanii MCU sarbatoresc a 4-a aniversare a lansarii Black Panther

in 2018 Pantera Neagra a sosit in cinematografe cu o fanfara incredibila. Filmul a fost extrem de popular atat in randul criticilor, cat si al publicului, iar acum, la patru ani de la lansare, fanii privesc in urma la film si il sarbatoresc.

Pantera Neagra a fost cel de-al 18-lea film din MCU, avandu-l ca protagonist pe regretatul Chadwick Boseman in rolul eroului titular. O dovada a calitatii filmului a fost numarul mare de premii pe care le-a castigat. Filmul a luat acasa trei premii Oscar si a fost primul film cu supereroi care a fost nominalizat la prestigiosul premiu pentru cel mai bun film, lucru pe care multe postari pe retelele de socializare l-au subliniat.

Alti oameni se gandesc la agitatia de dinaintea lansarii si la cat de entuziasmati au fost sa vada filmul atunci cand a aparut initial, unii utilizatori postand videoclipuri in care explica si recreeaza emotia lor.

Mai multe persoane care au lucrat la film si-au impartasit amintirile legate de Black Panther productie, inclusiv John LePore, directorul de creatie al perception, unul dintre studiourile care a realizat o parte din lucrarile VFX ale filmului.

Ecourile acestui proiect inca influenteaza modul in care abordez tehnologia si creativitatea in general.

WAKANDA FOREVER! pic.twitter.com/Jpli4GLvhM

Cu toate acestea, nu doar filmul este laudat de oameni. Multi atrag atentia si asupra coloanei sonore a filmului, Black Panther: The Album, care contine muzica inspirata din film. Produs executiv de Kendrick Lamar, albumul avea sa castige mai multe premii, iar partitura din Black Panther, care a fost lansata separat, avea sa castige un premiu Grammy pentru cea mai buna coloana sonora pentru medii vizuale.

in urma cu 4 ani, ‘Black Panther: The Album’ a fost lansat. a castigat premii Grammy, iar filmul Black Panther al lui Ryan Coogler a fost nominalizat la mai multe Oscaruri si a castigat 3 Oscaruri. pic.twitter.com/SBq5gJjjDWX

Multi folosesc acest moment pentru a-si aminti si a-i aduce un omagiu regretatului Chadwick Boseman, care a murit in 2020. Desi actorul a jucat in multe filme populare si aclamate de critica, pentru multi cinefili, Black Panther este cel mai iconic rol al sau.

Altii asteapta cu nerabdare continuarea foarte asteptata, Black Panther: Wakanda Forever, programata pentru lansare in luna noiembrie a acestui an. Cu toate acestea, filmul a avut mai multe probleme cu intarzieri de productie si alte piedici, ceea ce i-a facut pe unii sa se intrebe daca filmul va ajunge la data de lansare.

Cel mai recent, Wakanda Forever‘s din ianuarie a fost amanat din nou din cauza COVID-19 care a afectat distributia si echipajul. Cu toate acestea, din moment ce filmarile au fost reluate, au fost distribuite fotografii de pe platoul de filmare, lasandu-i pe unii oameni sa creada ca Namor si orasul pierdut Atlantis vor aparea in noul film.

Similar Posts