Fanii MCU isi pierd mintile dupa prima prezentare oficiala a lui X-Men

Fanii MCU isi pierd mintile dupa prima prezentare oficiala a lui X-Men

Toata lumea stie ca X-Men se indreapta spre Universul Cinematografic Marvel, dar, pe baza cuvintelor care ies direct din gura lui Kevin Feige, nu ar trebui sa ne asteptam ca aceasta gasca vesela de mutanti sa fie capul de afis al propriului lor lungmetraj pentru o perioada de timp.

Cu toate acestea, primul trailer complet pentru Doctor Strange in the Multiverse of Madness a aruncat o bomba uriasa sub forma unui cameo doar cu vocea lui Patrick Stewart in filmare, ceea ce indica faptul ca nu numai ca veteranul actor s-a intors in rolul lui Charles Xavier, dar se pare ca i-a adus si pe Illuminati cu el.

in plus, un scurt cadru din promotie a dat cu siguranta senzatii de Taramuri salbatice, iar Wanda Maximoff este, desigur, pozitionata ca fiica lui Magneto in canonul X-Men. Inutil sa mai spunem ca sustinatorii MCU abia isi pot stapani entuziasmul.

Nu ma intelegeti gresit, sunt entuziasmat sa-i vad pe X-Men in MCU, dar cine joaca aceste personaje? il avem pe Patrick Stewart, dar oare il vom avea pe Ian McKellan!? Hugh Jackman? Halle Berry, James Marsden, Famke Janssen?

Am nevoie de raspunsuri!!! 😫😫😫😫 pic.twitter.com/k9uMrSlyla

X-MEN iN MCU!!! DOCTOR STRANGE iN MULTIVERSUL NEBUNIEI ARATa DEMENtIAL

Eu: Nu-i vreau pe X-Men in MCU, nu se vor potrivi.
Logan a fost un final perfect pentru universul Fox si Charles Xavier.

Tot eu: CHARLES XAVIER!!! https://t.co/9T1sGxZHMB

Desi probabil ca nu ar trebui sa ne asteptam la prea multe in ceea ce priveste clinciurile si clipurile X-Men in Doctor Strange in Multiversul nebuniei, nu este exclus sa se puna cel putin cateva baze importante. Dupa ce au jucat deja in treisprezece filme repartizate de-a lungul a 20 de ani, sa dai un nou strat de vopsea pe personaje nu va fi usor, dar Studiourile Marvel stiu exact cum sa ofere publicului exact ceea ce isi doreste.

Similar Posts