Fanii Mandolorian vor ca acest personaj sa se intoarca in sezonul 3

Fanii Mandolorian vor ca acest personaj sa se intoarca in sezonul 3

Una dintre cheile de acces la Star Wars este capacitatea de a crea personaje memorabile care devin favoritele fanilor, uneori dupa o singura aparitie. Unele personaje, cum ar fi vanatorii de recompense Bossk si Dengar, de exemplu, nu au nici macar o singura replica de dialog si totusi vor continua sa populeze paginile diferitelor romane si benzi desenate care dau amploare la aceasta poveste. Star Wars care se extinde in galaxia Star Wars.

Noul Star Wars seriale de streaming nu fac exceptie de la aceasta regula si sunt serialele care au creat matrita pentru ofertele Disney Plus, The Mandolorian, este un prim exemplu al fenomenului, cu personaje din primul sezon care au obtinut povesti extinse in cel de-al doilea sezon si chiar au trecut in alte proprietati Star Wars.

Unele discutii recente pe Reddit au aratat ca unul dintre personajele cel mai mult asteptate sa revina in The Mandalorianeste tragatorul de elita imperial Migs Mayfield, interpretat de Bill Burr.

Mayfield a inceput ca un personaj unic pentru cel de-al saselea capitol al serialului, The Prisoner, si a devenit rapid un personaj preferat al fanilor serialului. Burr, care a criticat adesea Star Wars in numarul sau de stand-up, s-a alaturat serialului ca un gest de clin de ochi si de cap facut de catre Jon Favreau, directorul si scenaristul serialului – si prieten al lui Burr -, Jon Favreau. Umorul cinic al lui Mayfield si vocea, ca sa spunem asa, distinctiva, i-au adus rapid dragostea fanilor pe care ii ironiza candva. Personajul Mayfield a fost atat de bine primit, incat a fost readus pentru un episod extins in cel de-al doilea sezon, care include o scena intr-o cafenea imperiala pe care multi o considera unul dintre cele mai dramatice puncte din intregul serial.

intr-o postare pe forumul r/TheMandalorianTV de pe Reddit, care are un rating de 95% de voturi pozitive si 350 de comentarii, dintre care majoritatea sunt de acord, utilizatorul robisadog s-a facut ecoul unui sentiment online devenit popular. si anume ca Mayfield ar trebui sa se intoarca pentru viitorul sezon al treilea al serialului.

Soarta lui Mayfield a fost lasata deschisa la finalul sezonului precedent, iar usa este cu siguranta deschisa pentru ca scenaristii sa readuca personajul inapoi. Popularitatea de durata a personajului poate proveni din gama pe care Burr a aratat-o in interpretarea sa. Aparitia lui Burr in primul sezon a fost o joaca comica combinata cu un semn din cap catre fandom. Cel de-al doilea sezon al sau, insa, a fost plin de patetism si a abordat frontal probleme precum sindromul de stres post-traumatic, rar explorat in Galaxia Star Wars.

Deocamdata nu se stie daca Burr se va intoarce in serial pentru cel de-al treilea sezon. in prezent, singurii doi membri ai distributiei care vor reveni sunt Giancarlo Esposito in rolul lui Moff Gideon si Carl Weathers. Cu toate acestea, Weathers a confirmat doar ca se va intoarce in scaunul de regizor al serialului pentru cel putin un episod si nu a comentat daca personajul sau de pe ecran, Greef Karga, va reveni sau nu.

Fanii ar putea fi dezamagiti in speranta ca Burr isi va relua rolul lui Mayfield in cel mai nou sezon. Cu toate acestea, avand in vedere natura francizei, este putin probabil ca personajul sa ramana nevazut pentru mult timp. Daca revenirea sa va fi sau nu pe ecran, mare sau mare, sau in forma tiparita sau de benzi desenate, ramane pur si simplu de vazut. Dar, spre deosebire de Imperiu, este putin probabil ca Disney sa iroseasca personal talentat in zadar.

Cel de-al treilea sezon din The Mandolorian se filmeaza in prezent si este asteptat sa fie lansat in cursul acestui an.

Similar Posts