Fanii "Justice League" sunt furiosi ca versiunea Snyder nu poate castiga un Oscar

Fanii „Justice League” sunt furiosi ca versiunea Snyder nu poate castiga un Oscar

Poate in efortul de a se apropia de copii si de a demonstra ca ceremonia nu se rezuma la drame de prestigiu stufoase, Premiile Academiei introduc o noua categorie, una care ofera fanilor puterea de a decide invingatorul.

Ca prin farmec, epopeea de patru ore a lui HBO Max a fost unul dintre cele mai importante subiecte de trending la nivel mondial atunci cand noul premiu a fost dezvaluit pentru prima data, sustinatorii aruncandu-si greutatea in spatele versiunii extinse a infamului esec al lui Snyder, care a obtinut o glorie neasteptata in sezonul premiilor. Din pacate, Justice League V2.0 nici macar nu este eligibila.

Exclusivitatea de streaming nu a rulat in cinematografe si nu este listata printre calificati pe site-ul oficial al Oscarurilor, asa ca toate acele tweet-uri si retweet-uri au fost in cele din urma in zadar. Dupa cum va puteti imagina, entuziastii SnyderVerse nu au fost cel mai mult incantati.

Decider: Justice League a lui Zack Snyder nu este eligibil pentru Oscars Fan Favorite, asa ca puteti inceta sa mai twittati despre el.

Fanii lui Snyder: pic.twitter.com/6u6wMWWbV9B

BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHA modul in care am CACKLED doar cu voce tare pentru ca stii ca ACEST FANBASE BEYOND WHINY a primit sentimentele lor HURT рџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Ј https://t.co/qF8rYe3ZfU

Click pentru a mari

Liga Dreptatii a lui Zack Snyder.

U guys рџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Ј
Justice League nu este eligibil pentru Oscar si voturile nu conteaza
рџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Ј am luat asta cu ochii inchisi

Asta inseamna ca, in mare parte, premiul este Spider-Man: No Way Homein timp ce ofera si mai multa munitie pentru Justice League adepti pentru a pretinde ca sunt exclusi in mod intentionat de o industrie care refuza sa le asculte rugamintile de a restaura SnyderVerse.

Similar Posts