Fanii fac teorii despre robotii din trailerul "Doctor Strange 2

Fanii fac teorii despre robotii din trailerul „Doctor Strange 2

Screengrab via Marvel Studios

Includerea botanilor argintii si cromatici ai lui Ultron in cel mai recent Doctor Strange in Multiversul nebuniei trailer i-a facut pe fani sa se intrebe de unde vin si ce inseamna.

Robotii Ultron apar ca paznici in complexul misterios in care se afla Doctor Strange, despre care se speculeaza ca ar fi sediul Illuminati.

in timp ce il insotesc pe Strange la Profesorul X in trailer, sunt vazute cu un design similar cu dronele Ultron din Avengers: Age of Ultron si Ce-ar fi daca…? cu o diferenta esentiala, acestea avand ochi iluminati in galben si reactoare „arc”.

Exista o multime de speculatii, iar aici sunt cateva dintre cele mai bune teorii de pe Reddit.

O teorie populara este ca acestia sunt robotii Ultron conceputi de un univers alternativ Tony Stark / Iron Man, despre care se zvoneste ca ar fi interpretat de Tom Cruise – care a fost luat in considerare pentru rolul Iron Man inainte ca Robert Downey Jr. sa fie distribuit. Iron Man superior era o varianta a lui Stark din benzile desenate care era mult mai nesimtit decat Tony normal.

Introducerea speculata a Illuminati in Universul Cinematografic Marvel, mai ales avand in vedere ca multiversul face parte integranta din film, face sa para foarte probabil sa existe un alt Iron Man in film. in benzile desenate, Illuminati este format din Profesorul X, Black Bolt, Doctor Strange, Reed Richards, Namor si Tony Stark.

Orice s-ar intampla, fanii sunt in suspans si asteapta raspunsuri. Illuminati din benzile desenate ia decizii teribile in aproape toate povestile in care apar – de la stergerea mintii eroilor, la trimiterea lui Hulk in spatiu sau pur si simplu la acapararea Pietrelor Infinitului

Doctor Strange in Multiversul Nebuniei, in regia lui Sam Raimi, va ajunge in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts