Fanii Doctor Strange 2 vad inca un personaj WandaVision in trailer

Fanii Doctor Strange 2 vad inca un personaj WandaVision in trailer

The Doctor Strange in Multiversul Nebuniei Trailerul de la Super Bowl a lasat fandomul Marvel inmarmurit. Le-a oferit oamenilor atat de multe imagini pe care sa le analizeze pentru a gasi indicii si indicii despre ceea ce va urma in continuarea filmului cu Benedict Cumberbatch in rolul principal, iar unii il diseca in amanunt.

Avand in vedere ca s-a confirmat acum aparitia Profesorului X al lui Patrick Stewart, potentialul pentru alte personaje care vor face crossover este practic infinit. Totusi, pe masura ce teoriile evolueaza, s-ar putea sa incepem sa le restrangem.

Pe de o parte, o figura blindata stralucitoare care se intrezareste pentru scurt timp in trailer i-a convins initial pe oameni ca este vorba de Iron Man Superior, un Tony Stark malefic din benzile desenate – ideea comuna fiind ca va fi interpretat de Tom Cruise. Totusi, pe masura ce au aparut capturi de ecran de calitate superioara, aceasta figura luminoasa pare acum a fi o femeie de culoare, ceea ce i-a facut pe fani sa se gandeasca ca aceasta trebuie sa fie Monica Rambeau (Teyonah Parris), vazuta ultima data in WandaVision.

GIF-ul de mai jos ofera o privire clara asupra eroului misterios. Dar este oare Monica?

Contul de Instagram Marvel True Facts a impartasit o fotografie a misterioasei figuri, fie pentru a da crezare teoriei Monica – fie pentru a o respinge in favoarea a altceva.

Daca este Monica, atunci ea si-a tuns parul scurt de la incidentul din Westview. si daca nu este Monica – ci de fapt mama ei, Maria, asa cum a fost interpretata de Lashana Lynch in Captain America? Desi versiunea Earth-616 a murit in flashback-urile vazute in WandaVision, este posibil sa fie o varianta a ei care poate a devenit Captain Marvel in loc de Carol Danvers. Coafura figurii stralucitoare aminteste de look-ul lui Lynch din filmul Bond No Time To Die.

Apoi, din nou, o reuniune pentru Monica si Wanda Maximoff ar fi interesant de vazut, si ar avea sens sa reaminteasca publicului de eroina inainte de revenirea ei intr-un mod major in filmul de anul viitor The Marvels. in concluzie, putem spune cu siguranta ca acesta nu este Tom Cruise – imi pare rau, fani Cruise – si sunt sanse mari sa fie una dintre femeile Rambeau.

Vom afla care dintre ele atunci cand Doctor Strange in Multiversul nebuniei explodeaza in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts