Fanii din "Doctor Strange 2" sunt convinsi ca vor primi o varianta a lui Tom Cruise ca Iron Man

Fanii din „Doctor Strange 2” sunt convinsi ca vor primi o varianta a lui Tom Cruise ca Iron Man

Dupa cum probabil ati observat, primul trailer complet pentru Doctor Strange in Multiversul nebuniei a aparut in urma cu cateva ore si a aruncat instantaneu retelele sociale intr-o stare constanta de speculatii galopante.

Nu am mai vazut atatea teorii aparand atat de repede de cand… ei bine, de cand ultima superproductie multiversala din Universul Cinematic Marvel se pregatea de lansare, dar revenirea lui Benedict Cumberbatch in rolul Maestrului Artelor Mistice pare sa aiba o amploare si o amploare care picteaza Spider-Man: No Way Home ca pe o drama pitoreasca prin comparatie.

Tonurile sonore ale lui Patrick Stewart au crescut de zece ori nivelul de hype, dar, avand in vedere si alte imagini prezentate, fanii sunt din ce in ce mai convinsi ca Tom Cruise va debuta in MCU ca o varianta a lui Tony Stark.

Oh, Doamne!

Urmariti

Tom Cruise va fi un Tony Stark din universul alternativ al Illuminati si va fi in mod special Iron Man Superior. pic.twitter.com/swtvz166Pt

Deci, stati asa, scurgerile de informatii vorbeau despre faptul ca atat Profesorul X al lui Patrick Stewart, cat si Tom Cruise ca Superior Iron Man sunt membri ai Illuminati, dar

Cine MAI este acolo? Domnul Fantastic al lui Ioan Gruffnudd? O varianta a lui T’Challa? pic.twitter.com/ipiFdnYuIx

Cruise in rolul unui Iron Man alternativ a fost o parte obisnuita a zvonurilor, dar toate fotografiile presupus „scapate” care au facut turul online au fost photoshopate in mod ridicol. Asta nu inseamna ca nu se va intampla, iar daca exista o vedeta cu suficienta putere pentru a imbraca un rol iconic interpretat pentru prima data de Robert Downey Jr. fara a atrage comparatii nedorite, nu se poate face mult mai bine decat Cruise.

Similar Posts