Fanii dezbat modul in care Multiversul Nebuniei il va pozitiona pe Kang

Fanii dezbat modul in care Multiversul Nebuniei il va pozitiona pe Kang, pregatind Ant-Man 3

Teorii despre Doctor Strange in Multiversul Nebuniei fac conexiuni cu aparitia iminenta a lui Kang Cuceritorul in Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Dintr-un fir de discutie de pe Reddit reiese ca evenimentele din Multiverse of Madness ar putea fi o mare neintelegere care arunca vina pe Doctor Strange in timp ce adevaratul raufacator comploteaza in spatele scenei.

Conform acestei teorii, Strange este invinuit pentru gestionarea defectuoasa a timpului in Doctor Strange, Razboiul Infinituluisi, mai recent, in Spider-Man: No Way Home. in trailerul pentru Multiverse of Madness, Strange este adus in fata unui consiliu misterios despre care fanii cred ca ar putea fi Illuminati de la Marvel, un grup clandestin de supereroi care fac miscari importante din umbra.

Aici se crede ca Strange este judecat pentru manipularea liniei temporale – dar Illuminati nu stiu despre Autoritatea pentru Variatia Timpului. in seria Disney Plus Loki, TVA a fost responsabila pentru „taierea” liniei temporale si pentru a se asigura ca toate variantele au fost rezolvate pentru a pastra linia temporala sacra intacta. La sfarsitul serialului, Cel care ramane (o varianta Kang si seful TVA) este ucis de catre varianta lui Loki, Sophie, ceea ce creeaza ramurile alternative care vor duce la un razboi multiversal.

Cu ideea ca Kang trece neobservat ca sef al TVA pentru a-si aduna fortele, fanii au destul de multe de spus pe aceasta tema.

Unii fani nu cred ca multiversul a fost creat in Loki, ci ca linia timpului sacru s-a alaturat unui multivers preexistent.

Altii au sustinut ca multiversul a fost creat in Loki deoarece Ce se intampla daca a prezentat universuri similare cu linia temporala principala a MCU.

O varianta alternativa subliniaza ca multiversul a existat intotdeauna si ca Strange este cauza acestui lucru. Punctul de vedere al Illuminati – acela de a fi in afara cronologiei MCU – le-ar putea oferi o intelegere mai larga a afacerilor multiversale.

Avand in vedere ca Kang a fost provocat in Loki si raufacatorul confirmat pentru Ant-Man 3fanii spera sa il vada aparand in Multiverse of Madness.

Pentru unii, pur si simplu nu exista suficiente informatii pentru a evalua corect incotro se va indrepta povestea. Cu ceva atat de masiv si misterios precum multiversul, posibilitatile sunt literalmente infinite.

Doctor Strange in Multiverse of Madness ajunge in cinematografe pe 6 mai 2022.

Similar Posts