Fanii dezbat cel mai mare pariu al MCU de pana acum

Fanii dezbat cel mai mare pariu al MCU de pana acum

Succesul MCU in cinematografie si amploarea sa in peisajul pop-cultural este cu siguranta ceva pentru cartile de istorie, dar care credeti ca a fost cel mai mare pariu creativ al lui Kevin Feige in ultimii 14 ani?

Iata ce dezbat in prezent fanii Marvel pe Reddit. intr-un fir de discutie care devine viral pe subredditul r/marvelstudios, oamenii aleg lucrari pe care le considera a fi mai degraba din domeniul experimental, spre deosebire de abordarea obisnuita a MCU, care se bazeaza pe formule, in ceea ce priveste povestirea supereroilor.

Posterul original a selectat patru proiecte pentru a-si exprima punctul de vedere, dintre care trei sunt plasate dupa incheierea Saga Infinitului. WandaVision, Eternals, si viitorul Moon Knight sunt toate productii unice in felul lor si dovedesc ca Marvel merge pe calea intelepciunii, reinventandu-se mai degraba decat recicland aceleasi idei vechi.

Fanii care au luat parte la dezbatere au, desigur, opinii diferite, iar noi am enumerat mai jos cateva dintre cele mai importante.

Un utilizator pare sa creada ca Robert Downey Jr. a fost cel mai mare pariu al Marvel din cauza trecutului controversat al actorului si a problemelor cu abuzul de substante.

Multi altii sunt de parere ca primul Gardienii Galaxiei a fost adevarata miza de box office a MCU in primii sai ani.

intre timp, unii sunt de parere ca nu am fi avut un MCU daca primul film, cel din 2008 Iron Man, nu ar fi devenit un succes.

si daca tot suntem aici, de ce sa nu ne luam un moment pentru a aprecia ceea ce a facut MCU in crearea acestei naratiuni interconectate in mod extins?

Daca stai sa te gandesti la asta, a trebuit sa se adune o multime de variabile pentru a transforma MCU in ceea ce este astazi, asa ca cred ca ar fi corect sa recunoastem ca seful Marvel Studios, Kevin Feige, si restul producatorilor au facut multe lucruri bune pe parcursul acestei calatorii tumultoase.

Similar Posts