Fanii declara ca Michael Bay s-a intors dupa trailerul "Ambulance" de la Super Bowl

Fanii declara ca Michael Bay s-a intors dupa trailerul „Ambulance” de la Super Bowl

x

Jafuri, urmariri epice de masini in tot orasul, explozii masive, dialoguri dure, punctate de focuri de arma. Trailerul pentru noul film de actiune al lui Michael Bay Ambulanta bifeaza toate casutele din manualul de actiune dura si indica faptul ca regizorul ar putea, dupa ani de zile de filme cu roboti giganti de lupta, sa se intoarca in ritmul care l-a facut vedeta.

Fanii au observat rapid aceasta revenire in forma si au intrat pe Twitter pentru a sarbatori ceea ce s-ar putea dovedi a fi o renastere a regizorului, care aminteste de perioada in care Bad Boys si The Rock si pare a fi mult mai visceral decat ofertele grele de CGI ale lui Bay din anii 2010. Primul trailer din octombrie i-a entuziasmat pe fani, iar noul trailer care a debutat in timpul Super Bowl pare sa fi dat din nou cu piciorul in furnicar.

Ambulanta arata nebuneste😂😂😂 Michael Bay din nou in vizor

„O sa te duc inapoi acasa, fratioare” Michael bay Jake si Yahya рџљЁрџљЁрџљЁрџљЁрџљЁрџљЁрџљЁ

Ambulance arata cu siguranta ca un film la scara mult mai mica pentru Michael Bay, precum Pain & Gain….si asta e un lucru bun. Abia astept sa il vad.

Vedete Ambulance Spider-Man: Far From Home Jake Gyllenhaal si WatchmenYahya Abdul-Mateen II. Abdul-Mateen II il interpreteaza pe Will Sharp, un veteran decorat care are nevoie disperata de fonduri pentru a acoperi costurile medicale ale sotiei sale bolnave. Cand ii cere ajutorul fratelui sau adoptiv Danny, interpretat de Gyllenhaal, se trezeste implicat intr-un jaf bancar de 32 de milioane de dolari.

Potrivit site-ului filmului, cand operatiunea esueaza, „fratii disperati deturneaza o ambulanta cu un politist ranit care se agata de viata si cu asistenta medicala Cam Thompson (Eiza GonzГЎlez) la bord. intr-o urmarire de mare viteza care nu se opreste niciodata, Will si Danny trebuie sa se sustraga unei interventii masive a fortelor de ordine din tot orasul, sa-si tina ostaticii in viata si sa incerce cumva sa nu se omoare unul pe celalalt, totul in timp ce executa cea mai nebuna evadare pe care a vazut-o vreodata L.A.”.

Daca filmul se dovedeste a fi un succes, va contribui la restabilirea pozitiei lui Bay ca un savant al filmelor de actiune, dupa o criza de mai bine de cinci ani in care regizorul a condus trei eforturi consecutive dezamagitoare din punct de vedere comercial si critic. Ultimul viraj al lui Bay in scaunul de regizor, pentru Neflix’s 6 Underground, ar fi trebuit sa genereze o noua franciza pentru serviciul de streaming, dar proiectul a fost abandonat dupa recenzii mixte sau mediocre. Bay a fost atasat la Ambulance in nov. 2021, dupa mai multi ani de remaniere a dezvoltarii.

Ambulanta se bazeaza pe filmul danez din 2005 Ambulancen de Laurits Munch-Petersen si Lars Andreas Pedersen. Scenariul este adaptat de Chris Fedak, cunoscut pentru ca a co-creat seria Prodigal Son de la Fox. New Republic Pictures si Project X sunt producatori. Filmul va ajunge in cinematografe pe 8 aprilie si va incepe sa fie difuzat in streaming pe Peacock la 45 de zile dupa lansarea in cinematografe.

Similar Posts