Detinatorul licentei Shuma-Gorath raspunde la confuzia din Doctor Strange 2

Fanii adora modul in care amprentele lui Sam Raimi sunt peste tot in „Doctor Strange 2

Odata cu lansarea unui nou trailer si a unui spot TV pentru Doctor Strange in Multiversul nebuniei, fanii sunt entuziasmati de cat de mult stilul chintesential al regizorului Sam Raimi este prezent in noile imagini.

Este o usurare sa stim ca autorul horror, renumit pentru Evil Dead si Spider-Man va avea de fapt o voce regizorala vizibila in film, avand in vedere ca Raimi a luat locul regizorului primului film, Scott Derrickson. Derrickson a fost la originea ideii de a face din continuarea filmului un film de groaza, dar a renuntat la atributiile de regizor in 2020, invocand diferente creative cu Marvel. Cu toate acestea, Derrickson a ramas la bord in calitate de producator executiv.

intotdeauna exista o teama subiacenta ca regizorul este doar o figura de teatru atunci cand vine vorba de filmele cu super-eroi, alaturi de ingrijorarea ca procesul creativ este relegat in mare parte la o sala de consiliu formata din producatori executivi de rang superior. Cu toate acestea, unele dintre cadrele pe care le-am vazut in noul trailer par sa fie trimiteri deliberate la filmele anterioare ale lui Raimi, sugerand ca stilul sau vizual distinct este pastrat in acest caz.

Priviti un clip postat pe Twitter, de exemplu. Acesta prezinta o comparatie alaturata a unei imagini din Spider-Man 2 si Multiverse of Madness in care se trece de la o imagine medie a unui personaj la un prim-plan extrem de aproape al reflexiei din ochii lor – Dock Ock al lui Alfred Molina si, respectiv, Wanda Maximoff a lui Elizabeth Olsen.

Clipurile arata cu atat mai extraordinar atunci cand sunt montate intr-un singur segment contiguu.

Un alt utilizator de Twitter a realizat un colaj cu mai multe cadre de prim-plan ale ochilor pe care regizorul le-a folosit in diverse filme de-a lungul anilor, de la Multiverse of Madness la Spider-Man 3.

Fanii lui Raimi au fost rapid entuziasmati de faptul ca regizorul va regiza din nou un film cu supereroi, avand in vedere abilitatile sale incomparabile in spatele camerei de filmat.

Urmariti-l pe Benedict Cumberbatch luptandu-se cu geamanul sau malefic – la fel ca Ash Williams al lui Bruce Campbell in filmul lui Raimi Army of Darkness – cand Doctor Strange in Multiversul nebuniei vine in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts