Familia Halyna Hutchins il da in judecata pe Alec Baldwin pentru impuscaturile de la Rusty

Familia Halyna Hutchins il da in judecata pe Alec Baldwin pentru impuscaturile de la Rusty

Fotografie realizata de Mark Sagliocco/Getty Images pentru National Geographic

Conform unor informatii recente, familia cinematografului Halyna Hutchins a intentat un proces impotriva lui Alec Baldwin si a altor persoane implicate in realizarea dramei western Rust. Ancheta Departamentului serifului din Santa Fe County este in curs de desfasurare.

Potrivit The Hollywood Reporter, avocatul familiei, Brian Panish, a impartasit faptul ca a fost intentat un proces pentru moarte ilicita impotriva lui Alec Baldwin, precum si a „altor persoane responsabile de siguranta pe platou”, deoarece „comportamentul lor imprudent” a dus la „moartea tragica si fara sens” a Halynei Hutchins.

impuscatura fatala a avut loc pe platourile de filmare ale filmului Rust in luna octombrie. 21, 2021, in timp ce Hutchins se pregatea sa filmeze o scena. in acel moment, se pare ca Alec Baldwin tinea in mana arma, despre care credea ca este un „pistol rece”, adica fara gloante reale. Arma s-a descarcat apoi, iar glontul a intrat in trunchiul lui Hutchins inainte de a-l lovi pe regizorul Joel Souza in umar.

Desi directorul de imagine a fost transportat cu avionul la un spital din Albuquerque, rana i-a fost fatala. Hutchins (42 de ani) a supravietuit sotului ei, Matthew Hutchins, si fiului de 9 ani al cuplului.

in afara de Baldwin, procesul este intentat si impotriva celor sapte producatori ai filmului Rust: Ryan Smith, Ryan Winterstern, Anjul Nigam, Allen Cheney, Nathan Klingher, Matthew DelPiano si Emily Salveson. Membrii echipei Sarah Zachry, Gabrielle Pickle, Seth Kenney, Dave Halls, Hannah Gutierrez Reed si altii au fost, de asemenea, numiti in proces, dupa cum a relatat Variety.В 

Acesta nu este primul proces intentat impotriva lui Baldwin, a producatorilor si a altor membri ai echipei implicate in productia filmului. Cel mai recent, armurierul filmului, Hannah Gutierrez Reed, l-a dat in judecata pe Seth Kenney, furnizorul de munitie, sustinand ca acesta a amestecat gloantele reale cu cele false. Anterior, medicul de platou Cherlyn Schaefer, supervizorul de scenariu Mamie Mitchell, precum si electricianul sef Serge Svetnoy au intentat, de asemenea, procese separate.

Similar Posts