Experienta Zoolander 2 a schimbat semnificativ cariera lui Ben Stillers

Experienta Zoolander 2 a schimbat semnificativ cariera lui Ben Stillers

Paramount

Zoolander 2 nu a fost o experienta grozava pentru nimeni, intr-adevar, inclusiv pentru Ben Stiller. Totusi, i-a schimbat total traiectoria muncii sale de atunci, a dezvaluit recent actorul intr-un interviu acordat pentru Esquire.

Filmul creat de Stiller cu un model de barbat-copil de sex masculin a facut o impresie deosebita in 2001, cand Derek Zoolander a fost prezentat lumii.

Privirea lui Blue Steel a furat inimile publicului si a facut ca salile de cinema sa se indoaie de ras. Bineinteles, o turnura buna merita o alta in lumea filmului si, in cele din urma, asa cum oamenii au cerut ani de zile sa o faca sa existe, Zoolander 2 a devenit realitate in 2016.

Aceasta a fost probabil ultima veste buna despre continuarea filmului, deoarece a continuat sa fie un bombardament dramatic la box office si aproape ca l-a facut sa deraieze pe Stiller, in mijlocul a numeroase probleme personale.

in Esquire Stiller a spus, destul de evident, in retrospectiva, ca sequelul nu a fost „o experienta grozava”.

Bomba din box office a venit in urma unor tragedii mult mai reale pentru Stiller, inclusiv pierderea mamei sale si diagnosticarea lui insusi cu cancer de prostata.

intr-un semn rau prevestitor al lucrurilor care vor urma, la inceputul filmarilor pentru Zoolander 2, Stiller a spart un pahar de vin in stilul traditiei evreiesti de nunta, un ritual pe care l-a facut la inceputul tuturor filmelor pe care le-a regizat, potrivit Esquire.

in timp ce spargea paharul cu pantoful, un ciob a trecut direct prin talpa respectivului pantof si i-a taiat calcaiul.

„Ceea ce a fost, probabil, un semn prevestitor al lucrurilor care vor urma pentru acel film”, a declarat Stiller pentru Esquire.

Se pare ca filmul a costat 50 de milioane de dolari pentru a fi creat si a obtinut doar 57 de milioane de dolari la nivel mondial. in recenzia WGTC, propriul nostru Matt Donato a spus: „Nu pot sa subliniez cat de stupid, cretin si lipsit de creier ajunge sa fie acest scenariu somnambulic”.

in cele din urma, insa, Stiller spune acum ca a fost o binecuvantare deghizata, pentru ca daca Zoolander 2 a fost un succes, atunci ar fi existat o mare presiune pentru partea a treia. si daca se angaja sa faca o a treia Zoolander parte, aceasta i-ar fi rapit atentia si timpul de la proiectele pe care ar fi vrut sa le faca in cele din urma, inclusiv mai multa regie si mai putina actorie, mai multa drama si proiecte serioase, mai putina comedie cu glume.

Stiller are acum un alt succes in devenire in mainile sale ca regizor al viitoarei serii Severance, care va avea premiera pe 25 februarie pe Apple TV Plus si care are un scor de audienta de 94% pe Rotten Tomatoes, pana in prezent.

Similar Posts