Eurovision vine in America cu American Song Contest pe NBC

Eurovision vine in America cu American Song Contest pe NBC

Reality TV isi trage cea mai mare parte a succesului comercial din reproducerea formatului. De exemplu, Who Wants To Be a Millionaire: a avut succes in Marea Britanie in anii ’90 si, bang, a primit o versiune sindicalizata in SUA. Luati aceasta regula si transpuneti-o la cele mai populare emisiuni de talente, concursuri si programe de intalniri, si iata – geneza celor mai multe produse de sambata seara de pe retelele principale. Dar se pare ca nu totul este sacru – nici macar Eurovision – pentru ca Concursul american de cantece este pe cale sa existe.

Ca o veste binevenita, tocmai i-au adaugat pe Snoop Dogg si Kelly Clarkson in juriu. O mana buna de selectii de judecata: Dogg este una dintre comorile nationale ale Americii, iar putine vedete pop cunosc atat de bine complexitatea corzilor vocale ca Kelly Clarkson „What Doesn’t Kill You Makes You Stronger”.

Snoop a avut la fel de putin de spus despre noul sau rol pe cat ati putea crede, avand in vedere ca tinde sa fie un om de putine cuvinte. „Sunt onorat sa fiu gazda American Song Contest alaturi de surioara mea Kelly Clarkson, alias Miss Texas”, a spus rapperul. Clarkson a adaugat: „Am fost un fan si iubesc conceptul Eurovision si sunt incantata sa aduc acest fenomen muzical in America. Sunt foarte incantata sa lucrez cu Snoop si abia astept sa vad fiecare stat si teritoriu reprezentat de artisti care isi canta propriile melodii”.

Daca aveti impresia ca existenta American Song Contest este justificata, ei bine, bravo tie. Veti fi bucurosi sa aflati ca serialul in direct va avea premiera pe 21 martie, intre orele 8-10 p.m. ET/PT. Va fi difuzat timp de opt saptamani, in serile de luni, iar marea finala este programata pentru 9 mai. (Nici macar nu reusesc sa faca bine formatul.) Emisiunea va include reprezentanti din toate cele 50 de state, cele cinci teritorii si Washington D.C.

Iata sinopsisul oficial pentru American Song Contest, care explica intr-o oarecare masura cum se justifica existenta sa:

„A sosit cel mai mare eveniment televizat de divertisment live din America! Bazat pe fenomenul mondial Concursul Eurovision Song Contest, organizat timp de 65 de ani de catre Uniunea Europeana de Radio si Televiziune si urmarit anual de 200 de milioane de telespectatori, acest uimitor spectacol muzical combina spiritul competitiv de a sustine echipa sportiva preferata cu bucuria de a urmari o interpretare live a unui cantec original. Concursul american de cantece va cuprinde spectacole live de muzica noua – reprezentand toate cele 50 de state, cinci state americane si cinci tari din SUA. teritorii si capitala natiunii noastre – concurand pentru a castiga votul tarii pentru cel mai bun cantec de succes. Un artist solo, un duo sau o trupa incredibila va reprezenta fiecare locatie si va interpreta un nou cantec original, sarbatorind profunzimea si varietatea diferitelor stiluri si genuri din intreaga America. Competitia live consta in trei runde, artistii concurand intr-o serie de runde de calificare, urmate de semifinale si de marea finala suprema, in care un stat sau un teritoriu va iesi victorios.”

Urmariti trailerul teaser de mai jos:

Shawn Mendes va fi vocea lui „Lyle, Lyle, Crocodile” in adaptarea unui film muzical

Filmul pentru intreaga familie va ajunge in cinematografe chiar la timp pentru sarbatori.

Similar Posts