Este Tom Cruise intr-adevar in discutii de criza" dupa rapoartele despre Mission: Imposibil 7s Bugetul nebunesc al filmului se rostogoleste?

Este Tom Cruise intr-adevar in discutii de criza” dupa rapoartele despre Mission: Imposibil 7s Bugetul nebunesc al filmului se rostogoleste?

Mission: Imposibil 7 trebuie sa fi fost un film dificil de realizat. Asta nu din cauza cascadoriilor nebunesti pe care a ajuns sa le faca Tom Cruise, desi cu siguranta asta s-a intamplat. Filmul a fost o productie masiva care a avut loc in intregime in timpul unei pandemii globale, astfel ca simpla realizare a filmului a devenit mult mai complexa decat ar fi fost altfel. De asemenea, a fost un film foarte costisitor. Cu toate acestea, se afirma acum ca filmul a fost atat de scump incat Tom Cruise se afla acum in „discutii de criza” in legatura cu depasirea costurilor.

Afirmatia vine de la Daily Mail, care afirma ca Tom Cruise se intalneste cu „Mission: sefii”, presupunem ca asta inseamna directorii de la producatorul Skydance si distribuitorul Paramount, pentru a discuta despre costurile filmului Misiune: Imposibil 7. Rapoartele recente estimeaza ca bugetul filmului se apropie de 300 de milioane de dolari, cu aproximativ 100 de milioane de dolari mai mult decat cel al ultimei aparitii din serie, Mission: Imposibil – Fallout a costat productia. Costurile „suplimentare” ar fi in jur de 50 de milioane de lire sterline, adica putin mai putin de 70 de milioane de dolari. si asta inainte de a fi cheltuiti banii de marketing pentru promovarea filmului, a carui lansare este in prezent programata pentru anul viitor.

in timp ce cifrele pot fi destul de mari, motivul pentru productia costisitoare nu este cu siguranta o surpriza pentru nimeni. Pandemia globala a cauzat multiple opriri ale productiei si pur si simplu a fortat Mission: Impossible 7 sa dureze mult timp pentru a fi finalizata. in fiecare zi in care un film este in productie costa bani si misiune: Imposibil 7 a fost in productie, in functie de cum se numara, aproape doi ani.

Cu siguranta, presupunand ca cifra bugetului este chiar in regula, sunt o multime de bani pentru un film care nu va avea niciun randament timp de mai bine de un an si este logic ca studioul sa nu fie incantat de acest lucru. in acelasi timp, nu este clar care ar fi cu adevarat scopul „discutiilor de criza”.

Singurul lucru care ar putea fi facut cu adevarat pentru a echilibra depasirile de costuri pe Mission: Imposibil 7 ar fi sa se urmareasca indeaproape costurile pentru Misiune: Imposibil 8, care se afla acum in curs de desfasurare. Daca studioul este cu adevarat ingrijorat, am putea vedea bugete reduse in cel de-al doilea film, ceea ce ar putea insemna, in teorie, ca va trebui sa faca schimbari pentru a face lucrurile intr-un mod mai ieftin, reducand, eventual, secventele de actiune. Ar putea incerca sa-l convinga pe Tom Cruise sau pe altii sa isi reduca salariile.

Acesta este cel mai pesimist scenariu si este greu de ghicit cat de posibil este cu adevarat. Daca directorii studiourilor sunt cu adevarat speriati asa cum se sugereaza, atunci am putea vedea schimbari facute la urmatorul film, dar cu Mission: Imposibil 8 deja in curs de desfasurare, asta ar putea de fapt sa ajunga sa coste mai multi bani decat sa lase lucrurile asa cum sunt. si nu e ca si cum Mission: Imposibila nu sunt susceptibile de a face o multime de bani. Dificultatea va fi sa asteptam atat de mult timp pentru a vedea acest film revenind la studiouri.

Similar Posts