Regizorul filmului "The Batman" vrea ca spectatorii sa simta fiecare lovitura

Eroi si raufacatori se ciocnesc in noul afis japonez pentru The Batman

Eroii si raufacatorii din Gotham se ciocnesc in acest nou poster pestrit pentru The Batman. in sfarsit, debutul lui Robert Pattinson in rolul Cavalerului intunecat este pe cale sa ajunga in cinematografe in cateva saptamani, oferind in sfarsit fanilor posibilitatea de a judeca unde se afla Tenet in analele istoriei filmelor cu lilieci. Totusi, nu este vorba numai despre Pattinson, deoarece acesta este sustinut cu pricepere in film de o distributie secundara talentata care interpreteaza pe unii dintre cei mai buni (si cei mai rai) oameni din Gotham City.

si aproape toti actorii principali sunt prezentati pe acest nou poster japonez pentru The Batman. Pattinson are o dubla functie pe foaia de prezentare, aparand atat in pelerina, cat si in rolul lui Bruce Wayne, si este inconjurat de Jeffrey Wright in rolul comisarului Gordon, de Selina Kyle a lui Zoe Kravitz, de Colin Farrell in rolul Pinguinului si de Paul Dano in rolul misteriosului si mascatului Riddler. Verifica singur prin intermediul tweet-ului de mai jos:

Mesajul lui Riddler, „LIES”, asa cum este mazgalit pe poster, ne aminteste ca ucigasul in serie are o motivatie mai profunda in spatele crimelor sale, deoarece va cauta sa expuna adevarul urat pe care elita din Gotham s-a straduit sa-l tina ascuns. Despre ce anume este vorba nu suntem siguri in acest moment, dar trailerele au aratat clar ca familia Wayne are legatura cu acesta, ceea ce ar putea zdruncina credinta lui Bruce in bunatatea parintilor sai si misiunea sa de a curata orasul.

Alte figuri cheie care nu apar pe acest poster sunt Andy Serkis, in rolul lui Alfred, majordomul lui Bruce, John Turturro, in rolul lui Carmine Falcone, seful crimei, si Peter Sarsgaard, in rolul lui Gil Colson, procurorul districtual al orasului Gotham (nu Harvey Dent). Nu uitati ca acesta ar putea fi doar inceputul unei noi saga pentru Caped Crusader, deoarece Pattinson a marturisit ca el si Reeves au discutat despre realizarea unei trilogii impreuna.

Batman intra in cinematografe din 4 martie.

Similar Posts