Ernie Hudson spera sa se implice intr-un alt film Ghostbusters

Ernie Hudson spera sa se implice intr-un alt film Ghostbusters

(Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Ghostbusters: Afterlife a relansat franciza comediei supranaturale anul trecut, suprascriind incercarea mult defaimata din 2016, iar in urma succesului sau, Ernie Hudson este deja insetat de mai mult.

intr-un interviu publicat ieri cu Bossip, Ernie Hudson (care l-a interpretat pe Winston Zeddemore in primele doua filme din serie si in cel mai recent) a vorbit despre rolul sau in filme. El a mentionat cum s-a simtit sa revina si a spus ca i-ar placea sa continue sa isi interpreteze personajul in mai multe lucrari si este optimist ca va avea mai multe oportunitati de a face acest lucru.

„Am auzit ca se scrie”, a spus Hudson. „Nimeni nu a venit la mine si mi-a spus „hei” sau stii tu, „vrem sa faci orice”. Uitandu-ma la acea scena de la final, imi place sa cred ca, daca vor merge mai departe, Winston va face parte din ea. Dar, la Hollywood, nu iau nimic de la sine inteles. stii, o sa ma uit in sus si o sa fie Arsenio Hall in rolul lui Winston. Orice este posibil”.

Viata de apoi il lasa pe Zeddemore pe un teren interesant, ajungand sa fie unul dintre cele mai de succes personaje originale. Asa ca orice este pe masa pentru viitorul sau in franciza.

Sa speram ca, indiferent ce va urma in ceea ce priveste continuarea, ii vor da lui Hudson ceva frumos de facut si nu ii vor da rolul sau altcuiva, ca in desenul animat, cand l-au ales pe Arsenio Hall pentru a da voce lui Zeddemore in locul actorului din film. Cu toate acestea, daca acest lucru se va intampla in cele din urma, Hudson are o serie de roluri in televiziune, cum ar fi Oz, filme care cersesc sa fie transformate in francize precum Congo, si serialul sau de drama politista The Family Business pe care sa se bazeze.

Ghostbusters: Afterlife a fost lansat si este disponibil pentru inchiriere pe Google Play, ITunes si nu numai.

Similar Posts