Posterele pentru Inelele Puterii au fost dezvaluite

EP-ul Rings Of Power dezvaluie cartile Tolkien pe care Amazon le poate folosi

Stapanul Inelelor: Inelele de putere au dezvaluit recent o multime de detalii despre viitorul serial intr-un reportaj amplu pe Vanity Fair, inclusiv informatii despre intelegerea dintre Amazon Studios si Tolkien Estate.

Cand Amazon a anuntat in 2017 ca a ajuns la un acord cu familia lui J.R.R. Tolkien pentru a dezvolta un serial de televiziune bazat pe Stapanul inelelor, natura intelegerii si ceea ce cuprindea aceasta a ramas intr-un val de ambiguitate. Chiar si acum, fanii nu sunt pe deplin siguri de cat de mult spatiu de manevra are Amazon cand vine vorba de lumea din Middle-earth.

Ei bine, producatorul executiv J.D. Payne este aici pentru a clarifica aceasta confuzie o data pentru totdeauna. Dupa cum a spus el insusi:

„Avem drepturi numai pentru The Fellowship of the Ring, Cele doua turnuri, intoarcerea regelui, anexele si Hobbitul,” a spus el. „si asta este tot. Noi nu avem drepturile de Silmarillion, Povesti neterminate, Istoria Pamantului de Mijloc, sau oricare dintre aceste alte carti.”

Acest lucru nu lasa echipei de productie o marja de manevra prea mare, mai ales ca adapteaza povestile din cea de-a doua era, in timp ce Stapanul Inelelor are loc doar la sfarsitul celei de-a treia ere.

Tot ceea ce Amazon Studios are deocamdata la dispozitie se afla in mare parte in anexele cartii a treia, desi coproducatorul Patrick McKay este increzator ca exista suficient acolo pentru a spune o naratiune convingatoare plasata in acea perioada de timp.

„Exista o versiune a tot ceea ce avem nevoie pentru Epoca a doua in cartile pentru care avem drepturile”, a precizat McKay. „Atata timp cat ne incadram in aceste linii si nu contrazicem in mod flagrant ceva pentru care nu avem drepturi, exista o mare libertate de manevra si spatiu pentru a dramatiza si a spune unele dintre cele mai bune povesti pe care [Tolkien] le-a creat vreodata.”

Stapanul inelelor: Inelele puterii este programata in prezent pentru o premiera pe 2 septembrie pe Amazon Prime Video.

Similar Posts