Edgar Wright sarbatoreste cea de-a 15-a aniversare a filmului Hot Fuzz

Edgar Wright sarbatoreste cea de-a 15-a aniversare a filmului Hot Fuzz

Regizorul Edgar Wright, co-creatorul comediei-horror Cornetto cu trei arome trilogia cinematografica, sarbatoreste cea de-a 15-a aniversare a celui de-al doilea film al sau, Hot Fuzz.

Luni, Wright a scris ca filmul „m-a lasat sa ma dezlantui in orasul meu natal din Somerset. Sunt atat de fericit si mandru ca oamenii il urmaresc si il citeaza pana in ziua de azi”. El a continuat sa sarbatoreasca atat Ziua indragostitilor, cat si ziua de nastere a starului si co-creatorului Simon Pegg.

Regizorul a impartasit, de asemenea, un videoclip remixat din Hot Fuzz de catre turntablistul si regizorul Mike Relm.

Filmul a fost mult mai mult un thriller cu ardere lenta decat o aventura de actiune de la perete la perete, asa cum s-ar putea crede pe baza trailerelor si a marketingului care a precedat filmul. Dar tot a parodiat in mod hilar multe tropi de actiune, s-a laudat cu un punct culminant plin de actiune si a devenit filmul cu cele mai mari incasari din trilogia iubita de multi fani pana in ziua de azi. in special, filmul l-a consolidat si mai mult pe Wright ca o voce distincta in cinematografie – dupa succesul lui Shaun of the Dead – pentru abilitatea sa de a compune secvente vizuale percutante, editate cu acuitate, care puncteaza atat glumele, cat si actiunea deopotriva.

Pegg il interpreteaza pe politistul dur Nicholas Angel, care este transferat intr-un sat aparent lent si lipsit de evenimente, dupa ce si-a enervat superiorii fiind un om de succes la o sectie din oras mare. Angel, facand echipa cu expertul in filme de actiune Nick Frost, in rolul lui Danny Butterman, dezvaluie o conspiratie in orasul englezesc care ii tradeaza imaginea presupus inocenta.

in ceea ce priveste intrebarea daca va exista vreodata o continuare a filmului Three Flavors Cornetto trilogie, acest lucru pare a fi, din pacate, putin probabil, avand in vedere ca Pegg a precizat intr-un interviu recent ca lui si lui Wright nu le place „sa se gandeasca la trecut”.

Similar Posts