Echipa de la "Uncharted" spune ca nu este nevoie sa cunosti jocul pentru a te bucura de film

Echipa de la „Uncharted” spune ca nu este nevoie sa cunosti jocul pentru a te bucura de film

Cu Uncharted la cateva zile de la debutul in cinematografe, ar fi normal sa ne intrebam daca poate fi apreciat de cei care nu au jucat jocurile video pe care se bazeaza. Cu toate acestea, potrivit celor din spatele scenei filmului, nu exista niciun motiv de ingrijorare.

Variety a impartasit o conversatie cu o parte din echipa „Uncharted” despre film, care considera ca nu este esential sa cunosti povestea jocurilor pentru a te bucura de adaptare.

„Fanii vor simti ca inspiratia se trage din ceea ce este genial la aceasta franciza”, a declarat Alex Gartner, de la Atlas Entertainment.

„Instinctul nostru a spus sa spunem o poveste noua, asa ca exista ceva pentru toata lumea, indiferent daca esti sau nu familiarizat cu IP-ul.”

Atlas, alaturi de Avi Arad, Ari Arad si Charles Roven, a produs Uncharted, in care joaca Mark Wahlberg, Tom Holland si Antonio Banderas. Povestea care se spune in Uncharted nu este identica cu cea pe care o veti gasi intr-un joc, potrivit designerului de costume Marlene Stewart.

„Nu exista niciun joc care sa reflecte acest capitol anume”, a spus Stewart.

„Este un fel de lume noua si totusi am vrut sa fim foarte constienti de toti fanii care au jucat acest joc video”.

Compozitorul filmului, Ramin Djawadi, a impartasit, de asemenea, ca exista locatii familiare pe care fanii le vor recunoaste imediat, dar ca arcul general al povestii nu necesita o cunoastere a jocului video.

„Ne-am gandit: „Care ar fi un loc bun in care sa lasam asta?”. Batalia de la sfarsit”, a spus Djawadi.

„Din punct de vedere vizual, sunt lucruri foarte apropiate de joc si am putea sa il facem distractiv pentru cei care il cunosc”.

Uncharted ajunge in cinematografe pe 18 februarie.

Similar Posts