EarthBound si EarthBound Beginnings au fost lansate online pe Nintendo Switch

EarthBound si EarthBound Beginnings au fost lansate online pe Nintendo Switch

intr-o miscare surpriza in timpul celui mai recent Nintendo Direct care a prezentat jocurile care se vor lansa in prima jumatate a anului 2022, editorul a anuntat doua favorite de cult in magazinul Nintendo Switch Online, cu EarthBound si EarthBound: Beginnings. Aceasta este a doua oara cand EarthBound: Beginnings a fost lansat pentru publicul occidental, dupa ce a fost lansat la nivel mondial pe consola virtuala Wii U in iunie 2015.

Lansat initial in Statele Unite pentru Super Nintendo in iunie 1995, EarthBound, sau Mother 2: Gigu no Gyakushuu, Mother 2: Gigu no Gyakushuu, asa cum a fost intitulat initial in Japonia. Jocul a devenit un clasic instantaneu nu doar pentru colectionari, ci si pentru jucatorii care au descoperit jocul dupa introducerea lui Ness ca personaj secret in Super Smash Bros. pentru Nintendo 64.

in EarthBound, dupa ce investigheaza un meteorit prabusit, Ness si prietenii sai cauta artefacte magice cunoscute sub numele de melodii in incercarea de a opri distrugerea lumii de catre forta extraterestra malefica, Giygas. JRPG-ul a inspirat multe comunitati de fani care au incercat ani de zile sa faca o petitie catre Nintendo pentru a localiza Mother 3 pentru consolele actuale. EarthBound: Beginnings care este cronologic primul joc din serie, a fost lansat pe Nintendo Entertainment System original pe 27 iulie 1989, iar mai tarziu a fost lansat pe Game Boy Advance in 2003.

Anuntul nu a venit ca o surpriza completa pentru unii fani Nintendo, dupa ce Shigesato Itoi, creatorul original si scenaristul celor trei jocuri, a postat o serie de tweet-uri, care se traduc prin: „7 dimineata, nu? Uimitor. Poate ca va ninge”. El a urmat cu un alt tweet care arata o harta meteo neobisnuita, facand aluzie la decorul iconic al jocului.

Itoi i-a incurajat anterior pe fani pentru interesul lor inflacarat fata de Mother 3, iar unele comunitati si-au asumat sarcina de a impartasi traducerile fanilor din joc. Dupa cum a raportat Kotaku, unii fani au inceput chiar sa creeze propria versiune a unei continuari schimband numele in Oddity pentru a evita eventualele probleme legale.

Ambele jocuri sunt acum disponibile pentru descarcare in magazinul online Nintendo Switch. Puteti urmari intreaga transmisiune Nintendo Direct mai jos.

‘Portal’ si ‘Portal 2’ vin pe Nintendo Switch intr-o noua colectie; fereastra de lansare a fost confirmata

Nintendo ii asigura pe fani ca jocurile vor fi disponibile pe Switch pana la sfarsitul anului.

Similar Posts