Dupa VelociCoaster

Dupa VelociCoaster, Universal Orlando ar putea sa adauge si mai mult Jurassic World in statiune

Universal Orlando Resort tocmai a deschis anul trecut Jurassic World VelociCoaster, iar cursa de senzatii tari primeste recenzii entuziaste, fiind considerat unul dintre cele mai bune montagne russe din Florida. Cu toate acestea, nu toata lumea iubeste roller coasterele, asa ca, daca esti interesat de o experienta mai cerebrala, Universal ar putea sa te acopere si pe tine. Se pare ca exista un plan de a deschide camere de evadare in Universal Orlando CityWalk, care vor include experiente tematice atat dupa Jurassic World si Back to the Future.

Potrivit zvonului, raportat pentru prima data de UPNT si confirmat de Alicia Stella de la Orlando Park Stop, planul este de a construi camerele de evadare in zona din Universal CityWalk ocupata anterior de clubul de dans The Groove. Zidurile de constructie au fost amplasate in jurul locatiei la sfarsitul anului trecut, iar semnalizarea clubului a fost indepartata la scurt timp dupa aceea, insemnand ca The Groove a fost terminat, dar ceea ce urma sa se intample in locul sau nu era clar pana acum.

Escape rooms devenisera un divertisment incredibil de popular inainte de pandemie si aparusera in toata tara. in timp ce detaliile variaza de la o locatie la alta, un grup de persoane este „inchis” intr-o camera, sau intr-o serie de camere, si i se prezinta o serie de puzzle-uri care trebuie rezolvate intr-un timp limitat pentru a gasi iesirea. Au mai aparut din cand in cand camere de evadare care poarta marca unor IP-uri populare, iar in urma pandemiei, chiar si camerele de evadare virtuale au devenit populare, dar aceasta este prima data cand vedem un parc tematic important care isi foloseste marcile pentru o experienta de escape room de sine statatoare.

La fel ca si realizarea unui roller coaster cu adevarat impresionant, un Jurassic World roller coaster poate adauga ceva special la acea experienta, oferind unui escape room o poveste legata de Jurassic World sau inapoi in viitor poate adauga, de asemenea, ceva la acea experienta pe care oaspetii nu o pot obtine in alta parte. Ne putem imagina cu usurinta o Jurassic World escape room in care dinozaurii te-au incoltit intr-o camera si trebuie sa gasesti o cale de a scapa inainte ca ei sa intre.

Nu este clar din rapoarte daca Universal Orlando Resort proiecteaza de fapt aceste camere de evadare sau daca lucreaza cu o terta parte si doar licentiaza proprietatea intelectuala. in orice caz, am putea avea o experienta de escape room destul de sofisticata, in functie de nivelul de implicare a Universal. Imaginati-va dinozauri animatronici reali care par sa incerce sa intre prin efractie in timpul incercarii de evadare. il vor angaja pe Christopher Lloyd pentru a face vocea lui Doc Brown pentru inapoi in viitor escape room?

Exista cateva intrebari logistice interesante care trebuie luate in considerare. Camerele de evadare au o capacitate destul de mica in comparatie cu alte atractii, iar cu numarul de persoane care ar putea dori sa faca acest lucru, cererea ar putea fi destul de mare. Dar, in functie de marimea camerelor, am putea vedea mai multe camere identice construite in fiecare tema pentru a gazdui pe toata lumea.

Daca acest lucru are succes, trebuie sa ne intrebam daca nu cumva concurenta de la Disney ar vrea sa incerce ceva similar. Compania are cu siguranta proprietatea intelectuala. Cui nu i-ar placea o camera de evadare pe tema Star Wars? De asemenea, are spatii goale, dupa inchiderea locatiilor The Void VR, care, in felul lor, nu se deosebeau de escape room-uri. Ca sa nu mai vorbim de cladirea masiva si complet goala NBA Experience din Disney Springs din Orlando. Ai putea construi cateva escape room-uri acolo.

Nu exista nicio indicatie cu privire la cat de repede am putea vedea aceste escape room-uri, dar exista o multime de lucruri interesante in drum spre parcurile Universal in 2022 pentru a ne tine ocupati pana atunci.

Similar Posts