Dupa ce a plecat de la Hollywood

Dupa ce a plecat de la Hollywood, bineinteles ca postarea lui Chris Hemsworth de Ziua indragostitilor fericita pentru sotia sa include un cangur

Este Ziua indragostitilor, ziua universala Hallmark a iubirii si afectiunii. Astazi este ziua in care ii vedem pe oameni impartasind fotografii cu cei dragi, rememorand momente cheie din relatiile lor si privind spre viitorul lor. Celebritatile nu sunt diferite, deoarece au tendinta de a trimite si ele urari celorlalti semnificativi ai lor. Chris Hemsworth, de la Marvel, este o specie diferita, insa, deoarece, anul acesta, a sarbatorit cu o fotografie cu un cangur – un posibil efect secundar al mutarii familiei sale de la Hollywood in Outback.

in timp ce celebritati precum Pete Davidson isi fac planuri cu cei dragi pentru vacanta romantica, Chris Hemsworth si-a canalizat interiorul australian cu o imagine adorabila cu sotia sa, Elsa Pataky, sarutand un cangur. in ultima sa postare pe Instagram, Hemsworth ii ureaza in gluma lui Pataky si cangurului „multe alte momente fericite” impreuna. Puteti vedea fotografia adorabila in postarea de mai jos:

Desi este super dragut sa vezi celebritati impreuna cu persoanele pe care le iubesc, cumva absenta actorului in aceasta fotografie plina de dragoste nu este deloc o pierdere. Cangurul adauga exact cat de mult factor de mangaiere pentru a satisface fanii care sunt obisnuiti sa vada muschii masivi ai starului Thor la vedere in postarile sale.

Chris Hemsworth nu este tocmai timid in a-si arata dragostea pentru familia sa, el impartasind in mod regulat fotografii si omagii pline de dragoste pentru sotia sa, chiar impreuna cu tribul lor de trei copii. Daca ai crezut ca Hemsworth insusi era activ si ducea o viata in forma, ar trebui sa vezi cum intreaga familie impartaseste un stil de viata activ impreuna.

Clanul Hemsworth pare sa petreaca o multime de timp impreuna, in ciuda faptului ca patriarhul sau este foarte activ in industria cinematografica. Este posibil ca mutarea lor in Australia sa aiba ceva de-a face cu acest lucru, cuplul hotarand sa isi mute familia „down under” in Byron Bay pentru a-si readuce copiii in mijlocul naturii si pentru a scapa de formalitatile din Los Angeles. Familia a facut marea mutare in Australia in 2020, in timpul pandemiei, si se pare ca le convine. Adica, unde altundeva ai putea gasi un cangur cu care sa imparti un sarut de Ziua indragostitilor?

in timp ce Chris Hemsworth poate ca nu este prezent in fotografia adorabila de Ziua indragostitilor cu sotia sa si compatrioata sa australiana, in curand vom vedea o multime de vedete. El are o serie de filme care urmeaza sa apara in 2022, inclusiv mult asteptatul film Marvel Thor: Dragoste si tunet.В 

Viitorul film Thor se va lansa in cinematografe in aceasta vara, pe 8 iulie, si il vom vedea si in filmul Netflix Spiderhead candva in acest an. Extractia 2 se filmeaza, de asemenea, si il impinge pe star la limitele fitness-ului. Fanii il vor vedea pe el si acei muschi masivi atunci cand il va portretiza pe Hulk Hogan intr-un film biografic, de asemenea, candva in viitor. Cu o cariera cinematografica a lui Chris Hemsworth care nu incetineste nici pe departe, iar viata de familie pare sa fie sanatoasa, se pare ca iesirea sa din viata de la Hollywood a fost o alegere de viata destul de solida. in cinstea mai multor bucurii din partea familiei sale si a mai multor intalniri dulci cu cangurii.

Similar Posts