Drew Barrymore planuieste sa petreaca cea de-a 40-a aniversare a filmului "E.T." cu Steven Spielberg

Drew Barrymore planuieste sa petreaca cea de-a 40-a aniversare a filmului „E.T.” cu Steven Spielberg

(Fotografie realizata de Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Clasicul de familie al lui Steven Spielberg E.T. the Extra-Terrestrial a fost doar a doua aparitie a lui Drew Barrymore intr-un film de lungmetraj, dar tanara a reusit totusi sa intoarca capetele cu interpretarea sa.

Pe platoul de filmare, Spielberg a fost extrem de protector cu tanara actrita si s-a asigurat ca nu a muncit prea mult sau ca nu a fost tratata pe nedrept, ceea ce este de inteles atunci cand legendarul cineast ii este nas. Aceasta bunatate a dat roade, filmul devenind o senzatie internationala, asigurandu-i lui Barrymore un succes sustinut ca copil-vedeta.

Acum, in calitate de E.T. se apropie de cea de-a 40-a aniversare, iar copiii lui Barrymore au aceeasi varsta pe care o avea ea cand a filmat-o, asa ca se cuvine o sarbatoare, dupa cum a explicat intr-un interviu acordat revistei People.

„Asa ca a spus: ‘Nu pierdem acest moment cu copiii tai. si eu: ‘Bine, ai dreptate. Nu putem. Ai dreptate’. Este foarte emotionant si un cerc complet. Copiii mei sunt foarte apropiati de varsta pe care o aveam eu cand E.T. a aparut. Frankie chiar este la varsta aceea. Are 7 ani si tocmai va implini 8 ani, iar Olive are 9 ani. Va implini 10 ani. Aici ma aflu eu, iar ei il iubesc pe Steven”.

Ea a intrat in mai multe detalii despre prietenia ei induiosatoare cu Spielberg intr-o aparitie din 2021 la podcastul Armchair Expert al lui Dax Shepherd, spunand ca copiii ei adora sa iasa cu el:

„il iubesc, ii iubesc filmele si iubesc faptul ca este atat de important pentru mine si ca a fost cu adevarat acolo pentru a-mi oferi energie, protectie, oportunitati si grija, asa cum ar trebui sa faca familia ta. si cand asta a lipsit, el chiar a intervenit. Acum, cand sunt mama si fetele mele au aceste varste. Este un cerc complet si atat de semnificativ.

Cand a spus ca trebuie sa sarbatorim aniversarea de 40 de ani cu fetele, am plans cu lacrimi in ochi si este un moment atat de important pentru viata mea si sunt atat de mandra de locul in care ne aflam cu totii. Ma simt ca o binecuvantare ca toata lumea este fericita, intreaga si sanatoasa in acest moment. E atat de tare. Asta e viata. Ce? Cum?”

Cel mai recent film al lui Spielberg este aclamat de critici West Side Storydesi recenziile pozitive nu l-au impiedicat sa fie un esec de box office. Chiar si asa, este nominalizat la sapte premii la cea de-a 94-a editie a Premiilor Oscar, inclusiv la categoria Cel mai bun film, asa ca un oarecare succes acolo ar putea avea un impuls tarziu, pe masura ce publicul se decide in sfarsit sa il vada.

intre timp, Barrymore a anuntat o pauza nedeterminata de la actorie, desi este gazda unui talk-show The Drew Barrymore Show, o emisiune cu un aspect neobisnuit si foarte idiosincratic in care se intalneste cu prietenii ei celebri si discuta subiecte bizare. in martie 2021, a fost reinnoit pentru un al doilea sezon, asa ca asteptati-va sa auziti mai multe despre asta in curand.

Spielberg si producatorii Kathleen Kennedy si Frank Marshall vor participa, de asemenea, la o proiectie speciala a filmului E.T. pe 21 aprilie pentru a deschide Festivalul de film clasic TCM, care ar trebui sa fie o seara fantastica la cinema.

Similar Posts