Drama A24 primeste o data de lansare pe Blu-ray si DVD

Drama A24 primeste o data de lansare pe Blu-ray si DVD

Daca ati asteptat sa detineti si sa revedeti aclamata pelicula de critica C’mon C’mon, din confortul propriei case, aveti noroc. Filmul, care ii are in rolurile principale pe Joaquin Phoenix si Woody Norman, va fi lansat pe Blu-ray si DVD pe 12 aprilie. Alaturi de film, cei care achizitioneaza copii fizice vor avea acces la un comentariu audio cu C’mon C’mon‘s writer and regizor, Mike Mills, precum si vor avea parte de un featurette.

O poveste sincera, filmul se concentreaza in jurul lui Johnny (Phoenix), un jurnalist radiofonic obosit si imatur din punct de vedere emotional. in cadrul celui mai nou proiect al sau, el merge prin tara si intervieveaza copii cu privire la perspectivele lor in legatura cu afacerile globale si la modul in care vad ei viitorul lor. Nu dupa mult timp de la inceperea calatoriei, Johnny si echipa sa de producatori se opresc in Detroit, unde Johnny o suna pe sora sa instrainata, Viv (Gaby Hoffmann), cu care nu a mai vorbit de mai bine de un an, dupa moartea mamei lor.

in timpul conversatiei lor, Viv il intreaba pe Johnny daca ar fi dispus sa se intoarca in California si sa aiba grija de nepotul sau Jesse (Norman) pentru o vreme, cat timp ea se ocupa de o problema personala. Cu parere de rau, Johnny este de acord si in curand il ia pe tanar sub aripa sa in timp ce calatoresc prin tara continuand proiectul lui Johnny. Ceea ce incepe ca o neplacere, se transforma intr-o legatura mai stransa decat si-ar fi putut imagina vreodata vreunul dintre ei.

Alaturi de Phoenix, laureat al premiului Oscar, nominalizat la premiile Primetime Emmy, Hoffmann si Norman, C’mon C’mon il are in rolurile principale pe Scoot McNairy (Argo, Monstri) si Jaboukie Young-White (The Daily Show, Awkwafina este Nora din Queens). Prezentat in premiera la Festivalul de Film Telluride in 2021, filmul este inca un succes pentru Mills, nominalizat la Oscar, pe care fanii il vor cunoaste pentru munca sa in spatele lui 20th Century Women si Beginners. C’mon C’mon este un film A24 care urmeaza sa fie lansat pe Blu-ray si DVD prin intermediul Lionsgate.

in urma debutului in cinematografe, filmul a primit imediat un raspuns pozitiv din partea criticilor, inregistrand un rating de 95% pe Rotten Tomatoes. Criticii s-au bucurat de scenariul bine scris, de arcurile de caractere si de chimia de pe ecran dintre Phoenix si Norman. Dupa ce a obtinut mai multe victorii la evenimente precum London Film Critics Circle Awards si National Board of Review, filmul va concura in continuare la Independent Spirit si Satellite Awards.

Fie ca vreti sa vedeti filmul pentru prima data, fie ca vreti sa il adaugati la colectia de Blu-ray, nu uitati sa notati data de 12 aprilie pentru lansarea pe Blu-ray si DVD a filmului C’mon C’mon.

Cele mai bune 10 filme ale lui Ross Bonaime din 2021

De la un pescarus pe o anvelopa pana la Lakeith Stanfield purtand o sarma, iata care sunt cele mai bune zece filme ale lui Ross Bonaime din 2021.

Similar Posts