Dragoste si tunet Merch dezvaluie Natalie Portmans Mighty Thor

Dragoste si tunet Merch dezvaluie Natalie Portmans Mighty Thor

Marvel

Produse de merchandising din viitorul film Marvel Thor: Dragoste si tunet ofera fanilor o noua imagine a lui Natalie Portman in rolul puternicului Thor.

Portman va reveni la rolul Jane Foster in filmul care va ajunge in cinematografe pe 8 iulie, la fel ca si Chris Hemsworth si Tessa Thompson. Acestora li se va alatura noul venit in MCU, Christian Bale, care va aparea in rolul raufacatorului Gorr, God Butcher.

Vestea ca Portman va aparea in Love and Thunder ca prima versiune feminina oficiala a lui Thor din MCU a fost intampinata cu entuziasm de catre fani. Noul produs comercial de la LEGO le ofera fanilor o privire asupra modului in care va arata puternicul Thor al lui Portman, impreuna cu o privire asupra Dragoste si tunet‘s Thor si Korg.

Figurina lui Portman pare pregatita temeinic pentru a prelua mostenirea lui Thor, purtand o tinuta asemanatoare cu cea purtata de Thor al lui Hemsworth in Ragnarok. Renuntand la maneci in favoarea etalarii bicepsilor sai stelare, tinuta pare a fi in mare parte din piele, in afara de cateva petice de armura metalica pe piept si tibii. Ea adauga si o casca care ii acopera intreaga jumatate superioara a capului.

 • Puternicul Thor

  O figurina de actiune pentru Mighty Thor a lui Natalie Portman.

 • Thor

  O figurina de actiune pentru Thor al lui Chris Hemsworth in „Love and Thunder

 • Korg

  Figurina de actiune Korg din LEGO

 • Barca capra

  Barca Capra, o puternica nava vikinga din LEGO

 • Barca capra 2

  O versiune diferita a Goat Boat

 • Barca capra

  Un alt unghi al barcii Capra

 • Mjolnir

  Un Mjolnir sfaramat si refacut

 • Stormbreaker

  Jucaria Stormbreaker a lui Thor de la LEGO

Alaturi de figurinele de actiune in marime naturala, LEGO lanseaza primul set de constructie al filmului, care invita oamenii sa porneasca la drum pe o nava vikinga mareata cu Thor, Mighty Thor, Korg si Valkyrie. Corabia este chiar trasa de o pereche de capre rezistente la prova navei.

Alaturi de figurinele de actiune si de corabia vikinga, LEGO a dezvaluit si cateva arme de jucarie – inclusiv ciocanul sfaramat al lui Thor si noul sau topor – si ceea ce pare a fi o a doua versiune a corabiei.

Similar Posts