Dora Exploratoarea

Dora Exploratoarea, un serial TV live-action in lucru pentru Paramount

Paramount a facut cateva anunturi importante cu privire la unele dintre francizele Nickelodeon, cum ar fi SpongeBob SquarePants, Blue’s Clues, si Teenage Mutant Ninja Turtles. Printre aceste anunturi, in timpul intalnirii anuale a companiei cu ocazia zilei investitorilor, Paramount a anuntat primul serial live-action din istorie din Dora the Explorer care va debuta pe Paramount+.

Nu se stiu prea multe despre serial in afara de faptul ca va debuta pe streamer, dar tonul show-ului ar fi inspirat de filmul studioului din 2019 Dora si Orasul pierdut al aurului (Dora and the Lost City of Gold), o abordare plina de umor orientata catre un public de adolescenti. Nu se stie daca serialul va avea aceeasi continuitate ca si filmul sau daca vreunul dintre protagonisti se va intoarce. Oricare ar fi cazul, serialul Lost City of Gold a fost un succes nedormit pentru Paramount, obtinand aproape 120 de milioane de dolari la nivel mondial in cinematografe, cu un buget de 49 de milioane de dolari, si ar fi logic ca Paramount sa vrea sa tinteasca din nou acest segment demografic cu un nou proiect.

impreuna cu noua serie live-action, s-a anuntat astazi ca aceasta va fi insotita de o noua animatie CG Dora care ar intoarce personajul la radacinile sale prescolare. in timp ce nu a fost data o fereastra de lansare pentru serialul live-action, serialul CG va avea premiera undeva in 2023. Dora Exploratoarea a fost un element de baza in televiziunea educationala pentru copii de la debutul serialului original in 2000, care a rulat timp de opt sezoane.

Brian Robbins, Chief Content Officer of Movies and Kids and Family pentru Paramount+, care a facut acest anunt, a declarat atunci cand a vorbit despre noul continut:

„Dupa cum am stiut prin succesul de lunga durata al Nickelodeon, publicul de copii si familie este incredibil de loial si vedem acest lucru si pe Paramount+, copiii si familia fiind unul dintre cele mai puternice genuri de pe serviciu atat in ceea ce priveste implicarea, cat si in ceea ce priveste achizitia de abonati. Asadar, pe masura ce acestia raman pentru serialele noastre si cauta si mai mult, ne dublam eforturile pentru a le oferi ceea ce isi doresc, extinzand universurile personajelor pe care le iubesc cel mai mult.”

Dora a aparut in multe show-uri spinoff, jocuri video si carti de la debutul ei, dar este minunat sa vedem angajamentul continuu al Paramount de a mentine aceasta franciza puternica pentru publicul de toate varstele cu aceste noi seriale. Pentru toate ultimele noutati despre acest serial live-action Dora the Explorer serial, ramaneti cu Collider.

„Lioness”: Zoe SaldaГ±a va conduce cel mai nou serial al lui Taylor Sheridan de la Paramount+.

Nicole Kidman va fi producator executiv al serialului.

Similar Posts