Trailerul Rings of Power dezvaluie seria epica din Middle-earth

Domnul Inelelor: Inelele puterii: Mai multe nume de personaje dezvaluite

Va mai amintiti cand am primit o gramada de maini ca postere pentru viitorul sezon 1 din Stapanul inelelor: The Rings of Power? Dupa ce Prime Video a dezvaluit primele imagini si un trailer in timpul Super Bowl, a devenit mult mai usor sa ne dam seama cui apartineau acele maini (nu ca nu am fi incercat inainte). Cu toate acestea, nici imaginile, nici trailerul nu au dezvaluit intreaga distributie principala a serialului, iar trei personaje care nu au fost prezentate in mod proeminent si-au dezvaluit oficial identitatea. Asa ca, in mod firesc, a venit timpul sa speculam.

in cazul in care ati ratat-o, Lord of the Rings: The Rings of Power va spune povestea crearii micilor artefacte circulare care, in cele din urma, l-au transformat pe Sauron in cel mai mare raufacator din Pamantul de Mijloc. Serialul va prezenta versiuni (mult) mai tinere ale lui Galadriel (Morfydd Clark) si Elrond (Robert Aramayo), iar cele trei personaje noi dezvaluite au fost prezentate anterior in postere, iar toate par sa provina din medii diferite.

Prima dezvaluita a fost Elanor „Nori” Brandifoot, care este interpretata de Markella Kavenah. in postere, ea este cea care tine fructe de padure intr-o mana. Elanor va fi una dintre harfoots, care sunt primele tipuri de hobbiti din mitologia lui J.R.R. Tolkien. Ea ar putea fi doar un alt personaj, dar faptul ca Kavenah este trecuta in distributia principala sugereaza ca, inca o data, hobbitii vor avea un rol important in aceasta aventura.

Cea de-a doua dezvaluire de personaj este si cea mai misterioasa. Descris pur si simplu ca „Strainul”, acest personaj va fi interpretat de Daniel Weyman. Nu exista nicio indicatie cu privire la rasa din care face parte si, chiar daca titlul si afisul sau – maini murdare care tin un mar – ar putea sugera un personaj negativ, stim cu totii ca povestile din Pamantul de Mijloc nu sunt atat de albe si negre. De asemenea, tinuta murdara poate fi asociata cu cel putin doi vrajitori din filmele anterioare: Radagast (Sylvester McCoy) si Gandalf cel Gri (Ian McKellen).

in cele din urma, cel de-al treilea personaj este cel mai usor de speculat. Cel mai fantezist dintre ardeleeni poarta numai aur in posterul sau, iar numele sau este inaltul Rege Gil-galad, interpretat de Benjamin Walker. Desigur, era usor de presupus dupa poster ca personajul va fi o forma de regalitate, iar in trailer este vazut pentru scurt timp in varful unei platforme de piatra. Fanii mitologiei Tolkien il cunosc ca fiind al patrulea si ultimul mare rege al Noldor, un clan de elfi. Gil-galad a fost prezentat anterior pentru scurt timp in filmul original Stapanul inelelor seria de filme ca unul dintre cei trei purtatori de inel elfi, alaturi de Galadriel si CГ­rdan. El este, de asemenea, cel care a format ultima alianta cu oamenii pentru a lupta impotriva lui Sauron. Asadar, se poate spune ca la un moment dat – sau poate chiar de la inceputul seriei -, Gil-galad va face echipa cu Galadriel si Elrond. Gil-galad a fost interpretat de Mark Ferguson in Stapanul Inelelor: Fratia inelului, dar rolul sau a fost redus in varianta finala.

Sezonul 1 din Stapanul inelelor: Inelele puterii are premiera pe Prime Video pe 2 septembrie. Vedeti mai jos trailerul teaser al Super Bowl:

‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ Teaser Trailer dezvaluie saga epica a seriei Amazon despre Pamantul de Mijloc

Aflati despre ceea ce a precedat Fratia cand „The Rings of Power” va avea premiera pe 2 septembrie pe Prime Video.

Similar Posts