Docuseria New England Patriots The Dynasty comandata la Apple TV+

Docuseria New England Patriots The Dynasty comandata la Apple TV+

Telespectatorii vor avea parte in curand de o privire in culisele echipei New England Patriots. Apple TV+ a anuntat o noua docuserie in 10 episoade care se va concentra pe echipa din NFL, numita The Dynasty. Serialul se va concentra pe epoca istorica de 20 de ani a echipei, care a inclus nume notabile precum fundasul Tom Brady, antrenorul Bill Belichick si proprietarul Robert Kraft. in timpul acestei epoci, New England Patriots a ajuns sa castige sase victorii la Super Bowl.

Serialul va cuprinde imagini video si fisiere audio inedite din arhiva echipei. Va include, de asemenea, interviuri cu jucatorii Patriots (atat actuali, cat si fosti), antrenori, directori, oficiali ai ligii si rivali. Dinastia‘s crew a avut acces la organizatia New England Patriots in timpul sezonului 2021.

Serialul va fi regizat de Matthew Hamacheck, care a co-regizat anterior seria limitata documentara Tiger impreuna cu Matthew Heineman si este, de asemenea, producator executiv al serialului. Dinastia se bazeaza pe cartea lui Jeff Benedict, care lucreaza, de asemenea, la serial in calitate de producator executiv. Brian Grazer, Ron Howard, Sara Bernstein, Justin Wilkes si Jenna Millman vor fi, de asemenea, producatori executivi ai serialului, iar Miranda Johnson va fi producator co-executiv.

Serialul va fi produs de Imagine Documentaries a lui Grazer si Howard, ale caror lucrari anterioare de documentare includ 2021’s Paper & Glue (regizat de JR), Julia (regizat de Julie Cohen si Betsy West), si Ziua in care sportul s-a oprit. Serialul va fi, de asemenea, produs de NFL Films. Printre documentarele realizate anterior de studio se numara Lombardi si din 2008 Truth in 24 (regizat de Keith Crossrow si Bennett Viseltear).

Dinastia este una dintre multele documentare fara scenariu care fac parte din lista de continut original viitor al Apple TV+. Mi se spune Magic se va concentra asupra jucatorului de baschet Magic Johnson. Codul maretiei se va concentra asupra baschetbalistului Makur Maker, care joaca pentru echipa Sydney Kings din Australia. Un serial de scurt metraj nescriptionat care se concentreaza pe povestile nestiute ale celor mai mari sportivi din lume este, de asemenea, in curs de dezvoltare pentru serviciul de streaming, regizat de Gotham Chopra, care a regizat anterior serialul documentar din 2018 Tom vs Time, care s-a axat pe Brady. De asemenea, Apple TV+ dezvolta in prezent o serie documentara care se va concentra pe World Surf League.

Nu a fost anuntata nicio data oficiala de lansare pentru debutul serialului Dinastia pe Apple TV+.

‘1883’: serialul prequel ‘Yellowstone’ se va extinde pe Paramount+.

Povestea de origine a familiei Dutton este departe de a se incheia.

Similar Posts