Documentarul Insane in The Brain va fi difuzat la Showtime in aprilie

Documentarul Insane in The Brain va fi difuzat la Showtime in aprilie

Showtime a anuntat astazi ca va avea premiera Cypress Hill: Insane in The Brain, un viitor documentar despre cariera si influenta grupului hip-hop revolutionar din Los Angeles. Cypress Hill: Insane in The Brain vine la Showtime ca parte a bannerului „Hip Hop 50” al companiei si se alatura altor doua documentare care vor fi lansate in luna aprilie a acestui an.

infiintat in 1988, Cypress Hill a fost primul grup hip-hop latinx care a vandut albume multi-platina si platina si primul grup hip-hop care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Pe langa faptul ca a definit scena hip-hop de pe Coasta de Vest in anii ’90, Cypress Hill este, de asemenea, cunoscut pentru ca a militat pentru legalizarea consumului de canabis in Statele Unite, atat pentru uz medicinal, cat si pentru uz recreativ. Venit de la regizorul Estevan Oriol (LA Originals), Insane in The Brain va explora istoria trupei Cypress Hill si modul in care aceasta ramane influenta dupa mai bine de 30 de ani. Documentarul va discuta, de asemenea, despre relatia grupului cu canabisul, deoarece membrii Cypress Hill sunt cunoscuti pentru ca isi planteaza singuri iarba, fapt reflectat in muzica lor.

Pe langa Cypress Hill: Insane in The Brain, Showtime va mai difuza in premiera alte doua documentare in luna aprilie. Primul, vineri, 15 aprilie, La Madrina: The Savage Life Of Lorine Padilla va explora lupta „Primei Doamne” a bandei Savage Skulls impotriva imbogatirii in Bronx in anii 1980. Regizat de cineasta si autoarea Raquel Cepeda (Some Girls, Bling: Un Planet Rock), La Madrina foloseste arhive inedite care ne conduc intr-o calatorie suprarealista prin cinci decenii de istorie a Bronx-ului. Apoi, vineri, 29 aprilie, filmul regizorului Gregy Roman Bushwick Bill: Geto Boy va relata viata regretatului rapper jamaican-american Richard Shaw si lupta sa impotriva cenzurii.

Cele trei noi documentare fac parte din Showtime’s Hip Hop 50, un banner care va continua sa se desfasoare in urmatorii doi ani si care cuprinde seriale si reportaje nescriptionate, podcast-uri si scurtmetraje digitale despre scena hip-hop. Colectia va culmina cu cea de-a 50-a aniversare a genului in 2023. Printre titlurile anterioare ale Hip Hop 50 se numara You’re Watching Video Music Box, Ricky Powell: The Individualist, si Rolling Like Thunder.

Cypress Hill: Nebun in creier este produs de Sony Music Entertainment si Mass Appeal pentru Showtime. Printre producatorii executivi se numara Tom Mackay si Richard Story de la Sony Music Entertainment, Sacha Jenkins si Peter Bittenbender de la Mass Appeal si Deb Klein de la Primary Wave. Filmul este produs de Oriol si Peter J. Scalettar.

Cypress Hill: Insane in The Brain are premiera la Showtime miercuri, 20 aprilie, la ora 20:00 ET/PT. Iata sinopsisul oficial pentru Cypress Hill: Insane in The Brain:

Povestit prin obiectivul intim al fotografului si regizorului Estevan Oriol (LA Originals), Cypress Hill: Insane in The Brain este o calatorie plina de fum prin vietile si carierele grupului hip-hop revolutionar si care sfideaza genurile, Cypress Hill. Sunetul lor unic, influentat de radacinile lor latine si de educatia lor de pe Coasta de Vest, a fost construit pe o miscare inradacinata in autenticitatea adevarata: de la cultivarea florii, la fumatul ei si la rap-ul despre ea, influenta lor a ramas pentru totdeauna imprimata in peisajul muzical al hip-hop-ului, continuand sa ramana relevanta dupa 30 de ani.

‘Storytown’, o comedie animata hip-hop de Kevin Hart si Michael D. Ratner, in lucru la HBO Max

Aceasta include personaje de poveste rapper.

Similar Posts