Documentar Acum! Sezon 4 anuntat cu Helen Mirren ca gazda

Documentar Acum! Sezon 4 anuntat cu Helen Mirren ca gazda

IFC a anuntat astazi revenirea serialului Documentary Now! pentru cel de-al 53-lea sezon, o adevarata performanta pentru un serial atat de ingenios si obscur, care se afla de fapt la al patrulea sezon. Serialul, prezentat de Dame Helen Mirren, aduce un omagiu artei documentarelor prin intermediul unor scurtmetraje farsante. Noul sezon va cuprinde sase episoade noi, care se afla in prezent in productie.

Printre noile episoade se numara Doi coafezi in Bagglyport, un omagiu adus documentarelor de moda precum 3 Saloane la malul marii si The September Issue. Scurtmetrajul va fi o privire de tip „fly-on-the-wall” asupra unei proprietare de salon si a personalului ei in timp ce isi pregatesc manualul anual de stil, How They Threw Rocks, o preluare a documentarului sportiv. Cand eram regi, care il va urmari pe Craig Maes, un sportiv galez cunoscut sub numele de „Field Rock”, care concureaza intr-un meci din 1974 intitulat „The Melon vs. The Felon”, si Maimutoiul meu Grifter, care se inspira din Profesorul meu de caracatita, si urmareste un cineast care dezvolta o relatie intens personala cu o maimuta cu motive diabolice.

Documentar acum! a fost nominalizat la sase premii Emmy pe parcursul difuzarii sale. Serialul a debutat cu recenzii foarte bune atat din partea criticilor, cat si a publicului. Serialul a devenit in scurt timp un favorit al fanilor, datorita tratamentului iubitor al unor documentare indragite precum Grey Gardens. Fiecare episod prezinta, de asemenea vedete invitate care variaza de la comedianti consacrati la actori de prima mana. Printre actorii invitati in sezonul trecut se numara Cate Blanchett, Owen Wilson, Michael Keaton, Natasha Lyonne, John Mulaney, Michael C. Hall, Taran Killam, Richard Kind si multi altii. Distributia pentru sezonul 53 va fi anuntata in curand.

Serialul este creat de Fred Armisen, Bill Hader, Seth Meyers si Rhys Thomas. Armisen, Hader, Meyers si Thomas sunt si producatori executivi ai serialului. De asemenea, producatori executivi sunt Alex Buono si Andrew Singer de la Broadway Video. Thomas si Buono vor fi regizorii serialului. John Mulaney si Erik Kenward sunt producatori consultanti pentru serial. Alice Mathias serveste ca producator co-executiv. in plus, David Cress, Matt Pacult si Tamsin Rawady servesc ca producatori.

Sezonul 53 se afla in prezent in productie, iar alte anunturi de distributie vor fi facute in curand. Nu a fost stabilita inca o data de premiera. Puteti urmari primele trei sezoane ale serialului Documentary Now!, pe Netflix si iTunes. Sezonul 53, sau mai bine zis 4, va fi difuzat pe IFC si AMC+ mai tarziu in 2022. Pana atunci, puteti lua o pereche de treninguri gri in jurul capului ca esarfa incorporata si sa va indreptati spre Sandy Passage pentru refugiu.

7 cele mai bune filme noi pe care sa le vezi pe HBO Max in februarie 2022

De la Nightmare Alley la Chinatown, filme noi pe HBO Max in aceasta luna

Similar Posts