Doctor Strange in The Multiverse of Madness TV Spot Teasing Zombies

Doctor Strange in The Multiverse of Madness TV Spot Teasing Zombies

Doctor Strange in Multiversul nebuniei da foc la lume odata cu lansarea primului sau trailer complet, care a aparut online in timpul Super Bowl Sunday. Dar fanii remarca unele imagini diferite fata de spotul TV – inclusiv posibile teasere la personaje zombie – care a fost difuzat in timpul respectivului meci.

Spre deosebire de trailerul complet de doua minute si 16 secunde, care a cazut pe canalul YouTube al Marvel Entertainment, spotul TV de 30 de secunde care promoveaza trailerul continea imagini precum America Chavez a lui Xochitl Gomez prinsa sub o creatura lovecraftiana cu tentacule si multe altele.

De asemenea, am putut vedea de aproape o varianta imbracata diferit a Doctorului Strange al lui Benedict Cumberbatch, care pare a fi asa-numitul Defender Strange introdus in linia de jucarii insotitoare. in plus, il vedem pe Strange desfasurandu-si tentaculele din brate. Exista, de asemenea, o privire mai atenta la cea pe care multi au presupus ca este o varianta a Capitanului Marvel al lui Brie Larson.

Dar principalul lucru care i-a entuziasmat pe fani a trebuit sa fie aparenta revenire a versiunilor zombi ale Wandei Maximoff a lui Elizabeth Olsen si ale lui Strange din antologia animata Marvel Cinematic Universe de pe Disney Plus, Ce-ar fi daca…?.

Atunci cand spotul TV a ajuns in cele din urma online prin intermediul Reddit, fanii Marvel au fost, pe buna dreptate, entuziasmati de viitorul film, mai ales avand in vedere toate elementele de groaza in joc care provin de la Evil Dead regizorul Sam Raimi, cum ar fi zombii.

„Stilul horror al lui Raimi, din ceea ce am vazut pana acum, chiar pare ca se va potrivi bine cu povestea lui Strange si a Wandei”, a notat un fan.

Un alt utilizator a explicat ca porecla de „Defender Strange”, asa cum se vede pe ambalajul liniei de jucarii Target, provine probabil din asemanarea sa cu Doctor Strange, asa cum apare in seria de benzi desenate The Defenders (alias versiunea lui Stephen Strange de pe Pamant-616).

si, dupa cum a subliniat un utilizator, nu trebuie confundat cu serialul Marvel de pe Netflix Defenders, care este o linie de eroi total diferita de cea din benzile desenate.

Un alt fan a fost pur si simplu entuziasmat de toate posibilitatile ca Raimi sa incerce sa creeze horror cu monstri de tip Cthulhu.

Un fanatic al lui Cumberbatch si-a exprimat, de asemenea, entuziasmul ca actorul isi va incorda muschii thespiristi jucand mai multe versiuni diferite ale lui Strange (cel putin trei, pe baza spotului TV), genul de oportunitate de a mesteca decoruri in care s-a implicat cu mare succes actorul James McAvoy pentru filmul din 2016 Split.

Desi nu este 100% clar, multi fani au fost de acord ca in spotul TV par sa apara atat zombie Strange, cat si zombie Wanda, din episodul animat Disney Plus „What If…Zombies?”.

Un alt utilizator s-a aratat incantat de faptul ca zombie Strange pare sa semene cu Evil Dead baietii rai, cunoscuti sub numele de Deadites, ai regizorului Raimi.

Cineva de pe Twitter chiar a comparat direct secventele cu zombie din animatie si cele din actiune, ceea ce face ca legatura filmului cu antologia de desene animate sa para destul de inconfundabila.

Doctor Strange in Multiversul nebuniei ajunge in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts